Hansa BOES64463

Daca vreti sa alegeti un cuptor pentru bucatarie, trebuie sa va ganditi la cateva aspecte importante. Acestea fac referire la capacitate, dar si la functii. Este important de stiut daca locuiti cu familia sau singuri. Atunci cand nu gatiti mult, nu aveti nevoie de un cuptor cu o capacitate mare. Insa, daca petreceti mult timp in bucatarie aveti nevoie de un model precum cuptorul incorporabil Hansa BOES64463.(ACUM la reducere)

Hansa BOES64463

Despre Hansa BOES64463

Dimensiunile pe care le masoara modeul Hansa sunt unele destul de bune. Astfel, se va potrivi de minune in bucatarie si isi va gasi un loc destul de usor. Mai exact, acestea sunt de (l x L x A) 59.4 x 59.4 x 57.5 cm. In ceea ce priveste culoarea sa, este important de spus ca este una pe care o intalnim ceva mai rar, aceasta fiind negrul.

In ceea ce priveste puterea, trebuie spus ca este de 2000 W. Cea pe care o are grill-ul este de 2 kw. Este suficient pentru ca alimentele sa fie mai mult decat crocante.

Despre Hansa BOES64463

Cum sta cuptor incorporabil Hansa BOES64463 din punct de vedere al partii tehnice si al functiilor care sunt utile pentru gatit?

Citeste si despre Hansa FCMW68299

La acest model de cuptor intalnim o alimentare electrica. Acest lucru face referire la mai multe aspecte. Pe de o parte, alimentele se vor prepara mai bine, iar pe de alta parte, acesta este si mai eficient, ceea ce este un mare plus. Aveti in vedere si faptul ca acest model are o capacitate buna, aceasta fiind de 69 l. Astfel, gatiti linistit pentru intreaga familie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptor incorporabil Hansa BOES64463 are clasa de eficienta energetica A. Este o clasa care economiseste cu pana la 10% mai multa energie fata de alte aparate electrocasnice din aceasta categorie.

Acesta se contreaza standard, avand un control mecanic, adica cu ajutorul butoanelor. De asemenea, in ceea ce priveste afisajul sau, este important de spus ca este unul economic, fiind de tip LED.

Citeste si despre Bosch SMS46KI04E

O alta trasatura demna de mentionat este aceea ca are un grill. Despre acesta treebuie spus ca va pregati mese delicioase, dar si sanatoase intotdeauna. Mai mult, functiile din dotarea sa, sunt si ele in numar de 4. Cele 3 straturi ale geamului cuptorului incorporabil Hansa BOES64463 sunt utile intrucat va veti bucura sa stiti ca interioul va fi mai mereu pastrat cald.

Iluminarea interioara este cea care va oferi vizibilitatea de care aveti nevoie astfel incat sa pregatiti alimentele cat mai bine, nici prea mult, dar nici prea putin. Incalzire inferioara si cea superioara sunt doua functii fara de care acesta nu poate sa isi indeplineasca sarcinile cum trebuie, respctiv sa prepare bine alimentele. Mai are si un gratar combi si 1 tava adanca Proocook tip fagure. Gratarul de sarma este si el util, de asemenea.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, avand un astfel de cuptor incorporabil Hansa BOES64463 in locuinta dumneavoastra va veti bucura sa pregatiti mancare oricand si la orice ora. Asta pentru ca gatitul devine mai usor cand ai in bucataria ta un cuptor cu functii moderne, respeci grill, incalzire de 2 feluri si altele. Pretul sau este pe masura facilitatilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply