Electrolux EOA3454AOX

Vreti un cuptor modern care sa va ajute sa pregtiti alimentele cat mai repede? Un exemplar destul de bun este cuptorul incorporabil Electrolux EOA3454AOX care nu va va dezamagi asteptarile. (cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EOA3454AOX

Despre Electrolux EOA3454AOX

In privinta dimensiunilor (l x L x A) pe care le are acest model trebuie spus ca sunt unele destul de bune, fiind de 59.4 x 59.4 x 56.9 cm. De asemenea, mai are si tava colectoare din email, precum si un gratar. Puterea acestui cuptor din gama Electrolux este de 2980 W.

Recomandam modelul Samsung 55KU6072
Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6072, 4K Ultra HD, HDR

In privinta consumului de energie, trebuie spus ca este de 0.95 kW/h. Alimentarea de care dispune este si ea de 220 – 240/ 50 – 60 V/Hz. Lungimea pe care o are cablul este de 1.6 m. Materialul din care este confectionata usa este sticla.

Despre Electrolux EOA3454AOX

Cuptor incorporabil Electrolux EOA3454AOX – ce trebuie stiut despre partea interna

Citeste si despre Hansa FCCW58200

Alimentarea pe care o are acest cuptor este una electrica, astfel, alimentele vor fi preparate cat mai bine, aceasta se va incalzi mai repede fara sa fie nevoie sa stati prea mult pentru a se incalzi. Este important de precizat faptul ca acest model are o capacitate de 72 l, ceea ce inseamna ca este un model destul de incapator, astfel ca puteti gati ceva mai mult

Vezi acum pret cu transport gratuit

Tipul afisajului acestui model este unul de tip LCD, fiind un produs modern. In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica pe care o are acest model trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de tip A. Cuptor incorporabil Electrolux EOA3454AOX are un control de tip mecanic, avand si un timer, care va va anunta referitor la timpul pregatirii alimentelor. Nu ii lipseste nici grill-ul, pe care se vor prepara alimentele intr-un mod cat mai sanatos.

Functiile de care dispune acest model sunt in numar de 10, acestea fiind unele destul de bune. Mai include si ventilator, despre care trebuie spus ca este unul destul de bun intrucat va contribui la o mai buna pregatire a alimentelor. Acest model dispune si de autocuratare catalitica ceea ce inseamna ca se va crata destul de usor. Avand in vedere faptul ca dispune si de gatirea cu aburi, veti putea prepara alimentele intr-un mod cat mai sanatos.

Citeste si despre Bosch SKS51E22EU

Cuptor incorporabil Electrolux EOA3454AOX mai dispun e si de un grill cu o suprafata mare, aceasta fiind una destul de buna pentru a gati cantitati ceva mai mari de mancare pentru intreaga familie. Este important de spus si faptul ca dispune si de incalzirea inferioara, precum si de cea superioara, acestea fiind functii necesare pentru a prepara prajiturile. Treapta pentru pizza este si ea utila pentru a prepara o pizza delicioasa oricand vei avea pofta.

Acest model mai prezinta si functia de gatit tradtitional, dar si un grill rapid. Acest grill rapid este cel care va va ajuta sa preparati alimentele intr-un timp cat mai scurt. De asemenea, are mai are si functia semnal sonor, care va va atentiona cand alimentele sunt gata.Tava pentru coacere este una tocmai buna pentru a pregati prajituri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Electrolux EOA3454AOX este un model care ofera facilitati destul de bune in ceea ce priveste gatiul. Pretul acestuia de achizitie nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply