Indesit IFW 6530 IX

Aveti nevoie de un cuptor pentru locuinta dumneavoastra si nu va incadrati in bugetul stabilit? Noi avem o idee pentru dumneavoastra oferindu-va un model modern care sa isi merite toti banii. Este mai mult decat suficient pentru o familie, punandu-va la dispozitie posibilitatea sa gatiti ce aveti pofta. Acesta este cuptorul incorporabil Indesit IFW 6530 IX. (ACUM la reducere)

Indesit IFW 6530 IX

Despre Indesit IFW 6530 IX

Spre deosebire de alte modele, trebuie precizat ca acesta nu are o greutate mare. Mai exact, aceasta este de 27.1 kg. De asemenea, nici dimensiunile nu sunt unele mari, fiind un model mai redus din acest punct de vedere. Acestea (l x L x A) sunt de 59.5 x 59.5 x 55.1 cm. Acest lucru inseamna ca este un model care se va potrivi ceva mai bine in bucatarie fata de alte modele.

Alimentarea pe care o include acesta este una de tip electric, iar capacitatea este de 66 l. Clasa de eficienta energetica A inseamna ca nu este un model care sa consume mult curent. De asemenea, control acestuia este unul de tip mecanic.

Despre Indesit IFW 6530 IX

Cuptor incorporabil Indesit IFW 6530 IX – despre importanta trasaturilor pe care le are

Citeste si despre Electrolux EKC54952OX

Atat timerul, cat si griil-ul nu lipsesc din dotarea. Grill-ul este util pentru a gati carne, peste, dar si paine. Acesta va economisi energie. Grill-ul inclin este cel care te va juta sa cureti gratarul printr-o simpla inclinare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptor incorporabil Indesit IFW 6530 IX are o suprafata integrala de tip grill. Aceasta va pune la dispozitie o suprafata mai mare pe care sa puteti gati retete mai complexe. Programul static este cel care va asigura o distributie cat mai corecta si uniforma a aerului cald in interior. Felurile de mancare vor fi gatite gustor, dar si sanatos. In total, functiile modelului sunt de 5, fiind destul de potrivite.

Grill-ul ventilat este o alta functie care combina confortul de a coace la gratar cu ventilatia eficienta. Aceasta va gati uniform si rapid. Iluminarea interioara a acestui model ofera o vizibilitate a interiorului acolo unde se prepara alimentele.

Citeste si despre Arctic DFSA60AN

Cuptor incorporabil Indesit IFW 6530 IX prezinta si functia de decongelare. Aceasta este utila pentru alimentele scoase din congelator pe care vreti sa le preparati cat mai repede. Apelati la aceasta functie cu incredere si veti gati mesele rapid. Treapta pentru pizza este si ea pusa la dispozitie pentru cei care au pofta. De asemenea, este nelipsita functia de coacere conventionala. Mai are si functia turbo grill care va prepara carnea cat ai clipi.

Gratar combi, precum si tava pentru coacere sunt accesoriile importante pentru gatit. Click & Clean este acea functie care va ajuta sa eliminati murdaria repede. Doar printr-o curatare simpla, aceasta va fi eliminata atat de pe usa, ca si de pe panoul de sticla.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Indesit IFW 6530 IX reprezinta un model de cuptor util, cu functii demne pentru a pregati alimentele cat pentru intreaga familie. Chiar daca nu este un model prea mare, aceasta reuseste sa pregateasca o cantitate mare de mancare avand in vedere capacitatea sa. Pretul sau este chiar pe masura a ceea ce ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply