Philips 32PFS5362/12

Philips este genul de firma de la care te astepti sa aiba televizoare bune. Poate ca nu reusesc ei sa concureze 100 % cu firmele din Asia, dar cat ii priveste pe producatorii din Europa, sunt probabil cei mai buni dintre toti. Philips 32PFS5362/12 (aici cel mai bun pret al momentului) este unul dintre modelele mai simple din catalogul lor. Totusi, vorbim despre un model din 2017, modern din multe puncte de vedere si, mai presus de toate, ieftin. In cele din urma, acesta este si cel mai important lucru, ca televizorul sa aiba un raport calitate pret care sa il recomande pentru piata de la noi.

Philips 32PFS536212

Despre Philips 32PFS5362/12

Cea mai simpla explicatie pentru pretul redus al acestui model este diagonala. Philips 32PFS5362/12 are 80 cm. Nu este cel mai mic model posibil, dar este cel mai mic dintre cele de care te poti bucura cu adevarat. Aceste modele sunt destinate utilizarii in dormitoare sau in alte camere fara prea mult spatiu, si pentru ceea ce prezinta aparatul se descurca bine. Nu e nevoie ca ele sa fie extrem de avansate, iar preturile sunt mentinute la un nivel decent. Nici ca design el nu se prezinta chiar rau. Modelul e placut la vedere si se poate remarca in special stativul. Acesta este situat in partea centrala a ecranului si e destul de mare, oferind un echilibru bun.

Philips 32PFS5362/12
Televizor LED Smart Philips, 80 cm, 32PFS5362/12, Full HD

Rezolutia lui Philips 32PFS5362/12 este full HD

Rar gasesti televizoare de 80 cm care sa fie 4K. Dincolo de faptul ca pretul trebuie tinut la un nivel mai scazut, conteaza si distanta de vizionare. Pentru a aprecia cu adevarat continut UHD e nevoie de o distanta mai mare iar un televizor de 80 cm nu o ofera. Asa ca, multi producatori aleg varianta mai practica si folosesc in continuare rezolutia Full HD. Si nu e nimic rau in aceasta alegere, intrucat calitatea imaginilor ramane una buna. Intr-o tara in care televiziunile nu ofera mai mult si pe un televizor cu procesor mai slab, care ar avea probleme cu 4K, full HD se dovedeste a fi versiunea perfecta. Culorile sunt vii, contrastul e rezonabil si calitatea imaginilor ramane una peste medie. In raport cu banii investiti, Philips 32PFS5362/12  e tot ce trebuie.

Philips 32PFS536212 lateral

Sunetul, trebuie sa recunosc, nu impresioneaza (bine, nici rezolutia nu o face, dar prin comparatie e mult mai buna). Televizorul are doua difuzoare de 8 W (se putea mai mult, dar si diagonala e mica, deci e ok). Problema e ca ii lipsesc unele caracteristici superioare, cum ar fi compresia Dolby Digital. Putem spune ca si aceste minusuri sunt inerente pretului, dar in ziua de astazi ar trebui sa poti oferi mai mult, fara niste investitii senzationale.

Functiile online sunt cele de baza

Philips 32PFS5362/12 este si smart, o decizie buna din partea producatorilor. Aceasta tehnologie completeaza bine calitatea imaginii si iti ofera posibilitatea de a privi continut de calitate din mai multe surse, caci pe baza televiziunilor degeaba iti cumperi un televizor bun. Televizorul foloseste un sistem Smart TV. Nu e ceva iesit din comun, pentru ca aplicatiile sunt prestabilitate si nici interfata nu e cea mai buna, dar se misca decent si iti ofera acces la internet, la Netflix (telecomanda chiar are un buton special pentru asta), Youtube, Browser si altele.

Merita testat si modelul Philips 24PFS5231

Daca vrei si mai multe decat atat (filme de pe stick in special), televizorul 10vine si cu cate doua porturi USB si HDMI. Datorita acestora vei avea parte de o varietate multumitoare in privinta programelor pe care le poti urmari (plus poze si muzica), ba chiar daca esti pasionat poti conecta si un laptop sau o consola pentru a te juca pe un ecran mai mare. Ai loc si pentru mouse si tastatura, dar daca le folosesti pe ambele, nu poti utiliza si stickul in acelasi timp.

Concluzii

Philips 32PFS5362/12 ofera tot ce trebuie si tot ce poti astepta de la un televizor ieftin. Fiecare caracteristica a sa este bine integrata in acest pachet care reuseste sa convinga, daca te afli printre publicul sau tinta. Are o diagonala de dormitor, dar o completeaza cu o rezolutie ok si cu un sistem smart util pentru ceea ce este. In plus, pretul excelent ne arata ca ne putem cumpara televizoare de calitate, de la branduri mari, fara a cheltui o avere. Nu este un model iesit din comun, dar piata are la fel de multa nevoie de astfel de televizoare pe cat are de unele de ultima generatie.

8 Total Score
Philips 32PFS5362/12 ofera tot ce trebuie si ceva in plus daca vrei un televizor ieftin

Desi merita o rezolutie mai buna, avand in vedere restul specifiicatiilor tehnice, televizorul Philips 32PFS5362/12 compenseaza prin pret.

PROS
  • Raport calitate pret foarte bun
  • Sistemul smart foarte bine implementat
  • Design atractiv
CONS
  • Sunet foarte putin spectaculos
  • Rezolutia poate fi o dezamagire pentru unii
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply