LG 55UH668V

LG este al doilea cel mai bine vandut producator de televizoare si in fiecare an vin cu noi si noi modele, mai mult sau mai putin inovative. Insa nici cele de anul trecut (din 2016, mai exact) nu sunt relicve, ele reprezetand inca niste solutii excelente pentru cineva care isi cauta un televizor premium. Asadar, poate ca LG 55UH668V a facut deja anul, dar asta nu inseamna ca nu va reusi sa impresioneze pe oricine vrea un model de calitate, la un pret care ramane acceptabil, ceea ce nu se intampla chiar la fiecare dintre ele.

De fapt, acest model este cel mai mare dintr-o serie care mai contine inca doua tipuri. LG 55UH668V este insa singurul dintre ele facut exclusiv pentru living-uri, avand o diagonala de 138 cm, una care l-ar putea face sa fie o varianta buna chiar si pentru baruri sau restaurante. Daca la modelul mai mic te poti plange un pic de grosimea ecranului, in cazul acestuia, ea coreleaza cu diagonala, deci nu mai sare in ochi chiar atat de mult. Suportul este stabil, chiar si pentru un televizor mare, desi cinstit vorbind, parca ar arata cel mai bine prins in perete. Oricum ar fi, insa, design-ul e decent si asta conteaza cel mai tare.

LG 55UH668V nu lasa nimic la voia intamplarii

Primul si cel mai important aspect al unui televizor este imaginea, iar din acest punct de vedere, LG 55UH668V aproape ca exceleaza. Spun aproape pentru ca exista totusi o varietate de modele care ofera mai multe caracteristici, dar si mai multa calitate. Dar si aici ai parte de tot ce e important in ziua de astazi. Imaginea 4k UHD este imbunatatita si de functia HDR 10. Asadar, nu doar ca vei avea imagini mai clare, dar culorile si contrastul se imbunatesc si ele cand intra in functiune HDR. Totusi, trebuie sa stii ca vei avea nevoie de un timp extins pentru a face setarile si ca nivelul de calitate e pe atat de ridicat pe cat e sursa imaginilor. Un program de la televizor nu se va compara cu un film UHD pentru ca nicio televiziune de la noi nu emite asa.

In plus, ecranul este unul de tip IPS. Aceste panouri cresc intensitatea culorilor si scad contrastul. Este insa o realitate cu care trebuie sa traiesti, iar LG au incercat oricum sa ii confere lui LG 55UH668V o serie cat mai extinsa de functii, tocmai pentru a remedia problemele si asa minore.

Cu sunetul nu mai pot fi insa la fel de ingaduitor. Folosind un difuzor de 20 W, televizorul sufera, pur si simplu, din cauza unei lipse de putere. Poate ca la un model mai mic ar fi fost de inteles sa folosesti un difuzor de acest tip, dar cand ai unul cu diagonala de 138 cm, redarea sunetelor trebuie sa fie pe masura imaginilor, ceea ce nu se intampla, chiar si cu toate functiile si sistemele performante. Asa ca pentru cineva care isi doreste acuratete sonora, cea mai buna solutie ramane actizitionarea unui sistem, poate a unui sound bar, care sa iti poate oferi experienta pentru care LG 55UH668V a si fost creat.

Continut online de calitate

LG 55UH668V este un televizor smart, lucru pe care il astepti de la unul din clasa lui. Foloseste un sistem de operare Web OS si acest lucru este unul pozitiv. In primul rand, interfata este intuitiva si nu se intinde pe tot ecranul, putand sa vezi in continuare ce se intampla atunci cand scroll-ezi printre aplicatii. Televizorul iti ofera chiar o telecomanda speciala, magic remote, pentru a umbla pe internet, dar cea mai buna solutie ramane mouse-ul si tastatura.

De asemenea, prin intermediul retelei wi fi, televizorul poate intra in contact cu dispozitive mobile. Astfel, nu va mai fi nevoie sa vezi continut pe un ecran mic, ci chiar pe unul de 138 cm, Ultra HD. Exista si porturi HDMI si USB, deci poti monta console, stick-uri si tot felul de alte dispozitive de acest gen.

Concluzii

Fara a spune ca este televizorul perfect, LG 55UH668V este unul foarte bun pentru piata de la noi. Este mare si are toate sistemele de imbunatatire a imaginii pe care le-ai putea dori. Si spre deosebire de alte modele premium, el mai vine cu un avataj important. Nu este foarte scump si tocmai din acest motiv cred ca poate sa reprezinte o tinta destul de atractiva pentru multi cumparatori care isi doresc un televizor mare.

8.5 Total Score
LG 55UH668V un televizor bun cu functii moderne

LG 55UH668V, un model cu diagonala de 139 cm, cu imagini la o rezolutie UHD, si functii Smart, se potriveste in orice locuinta, pretul fiind accesibil.

PROS
  • Diagonala extinsa, de 139 cm
  • Design placut
  • Sistem de operare excelent optimizat
CONS
  • Sunetul slab raportat la dimensiuni
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply