Electrolux EOA3450AOX

Cautati un cuptor de calitate care sa aiba multe functii bune? Acum avem o oferta? Este vorba despre Cuptor incorporabil Electrolux EOA3450AOX, fiind exact ceea ce aveti nevoie. (vezi reducerile de AZI)

Despre Electrolux EOA3450AOX

Dimensiunile pe care le are acesta (I x L x A) sunt de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm, ceea ce inseamna ca nu este un model prea mare. De asemenea, include si inox, ceea ce inseamna ca este rezistent, iar culoarea este aceeasi. Inoxul este antiamprenta, ceea ce inseamna ca nu vor ramane urme la atingere.

Controlului cuptorului se realizeaza destul de usor, fiind electronic. Modelul cuptorului incorporabil Electrolux EOA3450AOX are un afisaj de tip LED, acesta fiind unul destul de bun.

Despre Electrolux EOA3450AOX

Cuptor incorporabil Electrolux EOA3450AOX – despre partea interna

Citeste si despre Bosch SPS46IW07E

Tipul alimentarii acestui cuptor este electric, despre acesta fiind stiut faptul ca va prepara alimentele ceva mai bine. Capacitatea de care dispune acesta este de 72 l, acesta fiind un mare plus intrucat veti putea sa gatiti o cantitate mai mare de mancare. Mai trebuie precizat si faptul ca acest model are o clasa de eficienta energetica de tip A, aceasta fiind cea care va ajuta aparatul sa reduca consumul de curent electric. Timerul este si el util intrucat veti exact cand se finalizeaza procesul de preparare a alimentelor, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Grill-ul este mai mult decat necesar pentru cei care isi doresc sa prepare alimentele cat mai sofisticat pentru masele cu invitatii, dar si pentru acasa. Cele 8 functii ale sale sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru pregati orice tip de aliment.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Ventilatorul este si el important intrucat va face ca aerul sa circule mai bine in interior pentru ca alimentele sa poata fi mai bine preparate. Nu trebuie uitat de faptul ca geamul de protectie pe care il are acest aparat are 2 straturi, ceea ce inseama ca va oferi o mai buna siguranta.

Functiile de care dispune cuptorul incorporabil Electrolux EOA3450AOX sunt autocuratare catalitica, precum si iluminarea interioara. Despre autocuratarea catalitica trebuie spus faptul ca va va ajuta sa il curatati mai usor. Astfel, acesta va absorbi grasimea si o va face mai usor de indepartat. Iluminarea interioara este necesara pentru a putea vedea cum se prepara alimentele.

Citeste si despre Tefal Masterchef Gourmet QB505D38

Convectia cu aer fierbinte este utila pentru mancaruri, intrucat va face ca alimentele sa fie coapte in profunzime. Grill-ul cu suprafata mare este un avantaj in plus pentru a putea aseza alimentele cat mai multe. De asemenea, avand si incalzire inferioara, dar superioara, putem spune faptul ca prajiturile vor fi preparate cat mai bine. Alte functii ale acestui cuptor sunt si inchidere amortizata a usii, ventilator + Inel.

Gratarul Combi, suporturi telescopice, dar si o tava pentru coacerea prajiturilor sunt accesoriile acestui model de cuptor. Acestuia ii revine si o putere de 2780 W. Consumul de energie este de 0.89 Kw/H, nefiind un consum prea ridicat. Alimentarea acestuia are o putere de 230 V/Hz. Lungimea cordonului de alimentare a acestui model este de 1.6 m.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Electrolux EOA3450AOX este un model care va va ajuta sa gatiti mult si sanatos. Acesta este de calitate, ceea ce il face ceva mai scump.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply