Arctic AROIC21100BH

Pentru un stil de viata sanatos este necesar sa aveti in locuinta dumneavoastra un cuptor care sa prepare alimentele cat mai bine. Astfel, au aparut destule model pe piata astfel incat sa aveti de unde alege. In plus, pentru cei care au nevoie sa pregateasca alimente mai multe, acesta este tocmai bun intrucat are o capacitate destul de mare. (vezi reducerile de AZI)

Despre Arctic AROIC21100BH

Dimensiunile (l x L x A) sunt de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm. In ceea ce priveste culoarea de care dispune acesta, trebuie spus ca este negrul, astfel ca acesta se va putea asorta in incaperea respectiva. Un model potrivit ca marime si cu un design modern este exact ceea ce aveti nevoie.

Sony Bravia 55XE8096
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 138.8 cm, 55XE8096, 4K Ultra HD

Acest model dispune de o capacitate ceva mai mare fata de alte modele aceasta fiind de 71 l. De asemenea, este alimentat electric, ceea ce inseamna ca preparatele vor fi unele cat se poate de bine gatite.

Despre Arctic AROIC21100BH

Cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH – cat de importante sunt trasaturile tehnice

Citeste si despre Tefal Double Force DO824H38

Clasa de eficienta energetica de care dispune acest model este A, aceasta fiind destul de buna. Despre aceasta trebuie spus ca va va ajuta sa folositi aparatul cat mai mult, fara sa aveti un consum ridicat. Mai trebuie precizat si faptul ca acest model are un timer, unde veti putea vedea care este timpul de preparare pentru alimente. Astfel, acesta va fi de jautor intrucat puteti sa gestionati si celelalte activitati asa cum va doriti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH are in dotare un grill, fiind recomandat pentru a pregati alimentele intr-un mod cat mai sofisticat, dar si diferit. Veti pregati alimentele cu drag si spor, iar invitatii vor fi multumiti de rezultate.

Functiile de care dispune acest cuptor sunt in numar de 4, fiind de mare utilitate. Trebuie precizat faptul ca acest model dispune si de functia de iluminare interioara, aceasta fiind cea care va va ajuta sa preparati alimentele. Grill-ul cu suprafata mica este si el tocmai bun pentru a pregati alimentele, insa, in cantitati ceva mai mici.

Citeste si despre LG MH6042D

Incalzire inferioara si cea superioara este importanta intrucat va fi utila pentru a putea pregati prajituri intrucat acestea vor necesita sa fie preparate pe ambele parti. Sistemul de curatare cu aburi AquaDrop Clean face si el parte din functiile pe care le are acest exemplar. Mai are si un ventilator pentru racire, aceasta fiind destul de util. Aqua Drop Clean este functia care permite curatarea interiorului mult mai usor. Low Grill este functia care va va ajuta sa activati partea interioara a elementului de incalzire superior al cuptorului. Astfel, veti gati mai rapid si mai sanatos.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH prezinta si o tava pentru coacere potrivita pentru prajituri sau alte preparate. Alte accesorii de care dispune acest model este si tava, precum si raftul de sarma. Consumul de energie al acestui model este de 0.88 kW/h.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH este un produs care merita sa fie achizitionat, avand un design modern si functii performante. Este pregatit sa va ajute sa pregatiti mese cat mai gustoase si cat mai rapide.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply