Arctic AROIE21300C

Aveti nevoie de un cuptor care sa va ajute sa pregatiti alimentele intr-un stil sanatos si uniform? De asemenea, vreti ca acesta sa aiba multe functii, precum grill, rotisor si sa aiba si convectie, dar si incalzire superioara si inferioara? Noi avem o solutie pentru dumneavoastra. Un model nou din gama Arctic care dispune de aceste trasaturi este cuptorul incorporabil Arctic AROIE21300C.(vezi reducerile de AZI)

Despre Arctic AROIE21300C

Dimensiunile (l x L x A) sunt de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm, acestea fiind destul de potrivite. Culoarea modelului este inoxul, o culoare avantajoasa din mai multe de vedere.

Acest model de cuptor din gama Arctic are o alimentare de tip electric,ceea ce inseamna ca alimentele vor fi preparate cat mai bine. Are si o capacitate destul de mare, aceasta fiind de 66 l.

Despre Arctic AROIE21300C

Cuptorul incorporabil Arctic AROIE21300C – detalii importante despre partea interioara

Citeste si despre Hansa BHGS61139

Clasa de eficienta energetica a acestui model de cuptor este A, ceea ce inseamna ca nu va consuma prea mult curent electric. In plus, este necesar de mentionat si faptul ca acesta are si un control de tip mecanic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Fiind un model destul de modern, afisajul sau este unul de tip LED, acesta fiind destul de bun. Necesar de spus este si faptul ca are un timer unde va fi afisate informatiile despre procesul de pregatire a alimentelor. Mai mult, acest cuptor include si un grill, unde alimentele se vor putea pregati asa cum va doriti.

Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300C beneficiaza de 7 functii utile in ceea ce priveste gatitul. Ventilatorul este unul important intrucat va fi util pentru ca alimentele sa se prepare mai repede. In ceea ce priveste functiile trebuie spus ca sunt unele destul de bune, precum autocuratarea si iluminarea interioara, care va va oferi o vizibilitate mai buna. Veti vedea exact in ce stadiu se afla preparatele dumneavoastra preferate acest model avand o astfel de iluminare.

Citeste si despre Whirlpool ACMT 6332/IX

Este necesar de spus si faptul ca acest model are convectie cu aer fierbinte, ceea ce il face potrivi pentru a gati aproape orice. In plus, are si functie de decongelare pentru ca alimentele sa poata fi preparate cat mai repede. Grillul cuptorului incorporabil Arctic AROIE21300C dispune de convectie cu aer, acesta fiind tocmai bun pentru a prepara carnea. Incercati sa preparati mancaruri pe baza de carne si veti avea parte de mese gustoase, care sa fie pe placul dumneavastra.

Incalzirea inferioara, precum si cea superioara sunt alte 3 caracteristici importante. Despre acestea trebuie spus ca sunt utile in prepararea prajiturilor si nu numai. Sistemul de curatare Self Clean este si el uil. Accesoriile cuptorului incorporabil Arctic AROIE21300C sunt cele 2 tavi pentru coacere, precum si raftul din sarma. Putere acestui model este de 2400 W. Consumul de energie al sau este si el de 0.88 kW/h.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Arctic AROIE21300C este un produs de calitate avand in vedere functiile pe care le are. Astfel, trebuie mentionate cateva trasaturi importante ale acestuia, precum grill-ul, rotisorul, tipurile de incalzire, precum si design-ul sau. Acestea sunt si motivele pentru care merita cumparat. In plus, nici nu are un pret ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply