Arctic AGM5611DTTL

Pentru cei care prefera gatitul acasa, intrucat este mai sanatos avem o solutie destul de buna care sa va vina in ajutor. Este vorba despre un aragaz din gama Arctic, care dispune de functii destul de bune. De asemenea, are si un cuptor cu functii destul de importante, care puin in valoare produsul destul de mult. Acest model este aragazul Arctic AGM5611DTTL. (oferta de AZI aici)

Arctic AGM5611DTTL

Despre Arctic AGM5611DTTL

Acest exemplar este de culoare alba, ceea ce il face mai usor de asortat bucatiariei. Nu este o culoare care sa se curete greu daca se iau in calcul detergentii si solutiile speciale de pe piata.

LG 55UJ620V
Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UJ620V, 4K Ultra HD

Dimensiunile (l x L x A) sunt de 85 x 50 x 60 cm. Acestea se intalnesc destul de des, ceea ce inseamna ca sunteti familiarizati cu o astfel de marime pentru a-l aseza in bucatarie. Cantareste o greutate de 36kg, aceasta fiind destul de buna. Latimea sa este de 50 cm, ceea ce inseamna ca se poate aseza si in spatii ceva mai restranse.

Despre Arctic AGM5611DTTL

Aragazul Arctic AGM5611DTTL – ce caracteristici tehnice include si nu numai

Citeste si despre Bosch SPS25CW05E

Pe de o parte, o prima specificatie despre acesta o reprezinta alimentarea plitei, acesta fiind pe gaz. Arzatoarele acestuia sunt de 4 ceea ce inseamna ca se va putea folosi de catre o familie cu mai multi membrii. Acest model are o aprindere de tip electric. De asemenea, include si o siguranta, ceea ce inseamna ca veti fi protejati in cazul in care s-ar putea intampla vreo problema.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul Arctic AGM5611DTTL are 1 arzator mic, unul mic si 2 normale. Gratarul este cel care ofera stabilitate, acesta fiind destul de important. Alegeti sa consumati alimente intr-un mod cat mai sanatos, iar acest model va va ajuta sa le faceti pe gustul dumneavoastra.

Pe de alta parte, aragazul Arctic AGM5611DTTL are si un cuptor. Despre acesta trebuie mentionat ca este un model echipat cu un grill. Acesta este de mare utilitate intrucat veti putea gati diverse alimente sanatoase. In cadrul cuptorului se mai gaseste si un rotisor. Cu ajutorul acestuia veti putea prepara fripturi cat mai delicioase. Avand in vedere faptul ca alimentarea cuptorului se realizeaza pe baza de gaz, gustul carnii va fi unul de neuitat.

Citeste si despre Beko HIAG64223SX

In ceea ce priveste prezentata timerului trebuie mentionat faptul ca este de mare ajutor intrucat va va anunta cand este gata mancarea din cuptor. Acesta dispune de iluminare, ceea ce reprezinta un aspect destul de important. Nu trebuie uitat nici de siguranta pe care o include acesta, intrucat va va ajuta sa puteti pregati alimentele fara griji.

De mare ajutor pentru dumneavoastra vor fi si accesoriile acestuia, precum capacul care este de metal, tava, dar si gratarul pentru cuptor. Panoul protectie butoane este de mare ajutor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Arctic AGM5611DTTL reprezinta un exemplar care include un timer, are multe functii bune, fiind indicat pentru o familie care isi doreste sa preparare cat mai multa mancare. Atat pentru cuptor, cat si pentru aragaz, este disponibila functia Safety Plus, o functie de mare utilitate. De asemenea, pretul acestuia este unul destul de potrivit.