Arctic UAG5510DTTLX

Aveti nevoie de un aragaz cu o suprafata ceva mai mare de gatit, precum si de un cuptor care sa aiba grill, rotisor pentru a gati cat mai diversificat? Avem o varianta de calitate pentru dumneavoastra. Pentru a va convinge, va prezentam aragazul Arctic UAG5510DTTLX.(oferta de AZI aici)

Despre Arctic UAG5510DTTLX

Modelul din gama Arctic este realizat si din inox, ceea ce inseamna ca este unul destul de rezistent. Culoarea sa este argintiul, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune in bucatarie. Sunt necesare de mentionat si dimensiunile sale, acestea (l x L x A) fiind de 85 x 50 x 50 cm. In privinta greutatii pe care o cantareste trebuie spus ca este de 46.8 cm. Latimea care ii revine modelului este de 60, acesta fiind un aspect pe care trebuie sa il luati in calcul pentru a sti unde sa il asezati.

Gatitul la acest aragaz este unul de tip traditional avand in vedere faptul ca alimentarea plitei acestuia se realizeaza pe baza de gaz. Daca sunteti o familie numeroasa care gateste destul de des si are nevoie de un model cu multe arzatoare, acesta este tocmai bun, intrucat are 4 arzatoare. In plus, se foloseste usor, aprinderea acestora fiind electrica.

Despre Arctic UAG5510DTTLX

Aragazul Arctic UAG5510DTTLX – alte informatii de care trebuie tinut cont in vederea achizitiei

Citeste si despre Aragazul Beko FSHT62111GX

Aragazul Arctic UAG5510DTTLX are functia de siguranta. Chiar daca flacara se va stinge, acesta va opri alimentarea cu gaz pentru a va feri de probeleme. Arzatoarele acestui model din gama Arctic sunt de dimensiuni diferite, acestea fiind de: 1 arzator mare, 1 arzator normal si 2 arzatoare mici. Din componenta acestui aragaz face parte si gratarul, acesta fiind cel care se curata destul de usor si poate fi dat jos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul Arctic UAG5510DTTLX beneficiaza si un cuptor. Acesta are si un grill pe care veti putea gati legume, dar si carnea intr-un mod sanatos, fara ulei. O trasatura importanta a acestui cuptor este faptul ca incorporeaza si un grill.

Grillul pe care il are cuptorul acestui aragaz este ideal prepararea legumelor sau a carnii. Mai mult, are si un rotisor pentru a va bucura de gustul unei fripturi gatite ca la carte. Acest cuptor functioneaza pe baza de gaz. De luat in calcul este faptul ca aprinderea acestuia este de tip electric. De asemenea, acest cuptor se remarca si prin rotisorul pe care il are, fapt ce reprezinta un avantaj.

Citeste si despre Bosch SPS66TI01E

De mare utilitate este si timerul acestuia, despre care trebuie spus ca va va anunta referitor la timpul ramas pana la terminarea acestuia. Vizibilitatea cuptorului este una destul de buna, avand iluminare, ceea ce este un avantaj.

Atunci cand plecati de acasa si nu il mai utilizati il puteti acoperi cu capacul sau pentru a fi pastra in siguranta. De asemenea, acesta are si un gratar, fiind important. Accesoriul sau este tava pentru gatit, unde veti putea pragati alimente diverse.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Arctic UAG5510DTTLX are o suprafata destul de mare de gatit, dispune de un cuptor cu functii utile, acestea fiind aspecte demne de luat in considerarea cand vine vorba de achizitia unui astfel de aparat electrocasnic. De asemenea, pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply