Bosch HBN431E6F

Alegerea corecta a unui cuptor poate oferi mai multe beneficii decat va imaginati. Asta pentru ca alimentele vor avea mereu nevoie de functii cat mai bune pentru a putea fi preparate asa cum trebuie. In plus, gatitul va deveni mai usor de realizat intrucat un exemplar modern va avea dotarile necesare astfel incat sa nu mai asteptati mult timp pana sa se prepare alimentele. Daca vreti sa fiti in pas cu tehnologia va oferim o sugestie in acest sens, fiind vorba despre un exemplar din gama Bosh. Mai exact, este vorba despre cuptorul incorporabil Bosch HBN431E6F. (vezi reducerile de AZI)

Despre Bosch HBN431E6F

In primul rand, trebuie spus ca acest model va permite sa gatiti destul de multa mancare, intrucat are o capacitate de 66 l. In privinta consumului de curent electric, trebuie spus ca nu va fi unul ridicat intrucat acest model dispune de clasa de eficienta energetica A.

Bosch HBN431E6F
Cuptor incorporabil Bosch HBN431E6F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 66 l, Convectie, Negru

Cuptorul incorporabil Bosch HBN431E6F are un control de tip mecanic. Afisajul de care dispune acesta este unul LCD, ceea ce inseamna ca informatiile pe care le afiseaza vor fi unele cat mai usor de vazut.Tot despre acest model mai trebuie spus ca are 4 functii.

Despre Bosch HBN431E6F

Cuptorul incorporabil Bosch HBN431E6F – informatii despre caracteristicile importante

Citeste si despre AEG FFB63400PM

Este important de spus si faptul ca in interiorul sau prezinta un ventilator. Astfel, alimentele se vor coace mai repede, dar si mai bine. Acum veti uita de griji cu acest cuptor. Asta pentru ca are o functie de autocuratare catalitica, ceea ce inseamna ca nu veti mai sta ore in sir pentru a-l curata, acest sistem facilitand curatarea sa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul incorporabil Bosch HBN431E6F prezinta si iuminare interioara. Sistemul pornire/oprire automata este un alt aspect important, intrucat va avea grija sa il opreasa in cazul in care ati uitat. De asemenea, acesta porneste tot automat, daca aveti activata aceasta functie.

Functia de blocare a accesului pentru copii a cuptorului incorporabil Bosch HBN431E6F ii va proteja pe cei mici de eventualele incidente ce ar putea aparea. Convectia cu aer fierbinte este importanta intrucat alimentele vor fi pregatite asa cum trebuie. Grill-ul cu convectie aer este unul important pentru preparea alimentelor.

Citeste si despre Bosch SMS68MW02E

De asemenea, un avantaj este si faptul ca acest model are un grill cu suprafata mare, dar si cu suprafata mica. In vederea prepararii, veti putea alege suprafata potrivita. Incalzirea inferioara, precum si incalzirea superioara este importanta pentru ca alimentele pe care le veti prepara sa poata fi coapte pe toate suprafete. Este ideala si in cazul prajiturilor, unde va confruntati cu probleme adesea.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN431E6F are si un ceas util, dar si un ventilator integrat pentru racire. Despre accesoriile sale trebuie spus ca sunt gratarul combi, dar si tava pentru coacerea alimentelor. Prezinta si 1 tava universala. Puterea acestuia este destul de mare, fiind de 2800 W.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Bosch HBN431E6F arata bine atat din punct de vedere al design-ului, cat si al caracteristicilor tehnice. Astfel ca, este conceput sa va ofere cat mai multe beneficii si rezultate de care sa bucurati impreuna cu cei dragi. Vi-l puteti permite, pretul sau, fiind destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply