Bosch HBN539E7

Un cuptor ales cum trebuie va fi de mare ajutor. Acesta poate deveni principalul aparat electrocasnic de pregatire a meselor copioase daca va avea functii cat mai multe si cat mai bune. Un astfel de model este si cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7.(vezi reducerile de AZI)

Despre Bosch HBN539E7

Acest exemplar cantareste 34 kg. Are un cordon de alimentare a carui lungime este de 1 m. Usa acestuia este realizata din sticla, ceea ce o face usor de curatat. Inoxul din care este realizat acesta va conferi rezistenta si culoare locuintei. Dimensiunile cuptorului Bosh (l x L x A) sunt de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, acestea fiind destul de potrivite ca marime.

Sony Bravia 49XE8005
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 123.2 cm, 49XE8005, 4K Ultra HD

Afisajul acestui model este si el de tip LCD, fiind cel care va afisa informatiile pentru a sti mereu care este timpul de preparare al alimentelor. Acest model are 8 functii, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi pregatite asa cum trebuie, pentru fiecare tip de preparat existand o functie. Tot despre interiorul acestuia mai trebuie spus ca include un ventilator, acesta fiind util in vederea circularii aerului.

Despre Bosch HBN539E7

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7 – despre alte trasaturi de baza ale sale

Citeste si despre Beko DFN26420X

Pe de o parte, trebuie spus ca acest model de cuptor este alimentat electric, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi destul de bine preparate. Capacitatea de care dispune acest cuptor din gama Bosch este de 67 l, aceasta fiind o capacitate destul de mare. Are si un control de tip mecanic, acesta fiind destul de bun. Nu trebuie uitat faptul ca acesta are o clasa de eficienta energetica de tip A-20%.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7 are si functia de incalzire rapida, aceasta fiind utila pentru alimentele care necesita o incalzire mai rapida. O alta functie importanta a acestuia este cea de autocuratare autocatalitica, care va ajuta la curatarea cat mai usoara a acestuia. Important de precizat este iluminarea interioara, pentru a putea vedea mai bine cum se pregatesc alimentele. Blocarea accesului pentru copii reprezinta o alta functie importanta intrucat cei mici vor fi protejati de accidente. Precizam faptul ca acest exemplar are si functie de decongelare.

Grill-ul cu convectie aer de mare utilitate pentru prepararea alimentelor. Si avantajele sale nu se opresc aici. Aparatul electrocasnic are un grill cu suprafata mare, precum si un grill cu suprafata mica. Incalzirea inferioara si cea superioara este nelipsita din dotarea acestui exemplar.

Citeste si despre Whirlpool ACM800/NE

Treapta pentru Pizza a acestui model are si ea o importanta aparte, aceasta fiind cea care va pregati o pizza delicioasa pentru a o putea savura impreuna cu prietenii. O functie moderna intalnita la acest model este cea de gatire 3D.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7 are si suporturi telescopice. De asemenea, puterea sa este de 2900 W, aceasta fiind destul de mare. In plus, mai are si un consum de energie de 0.79 kW/h. Necesar de mentionat este si faptul ca include o alimentare de 220-240 / 50-60 V/Hz.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7 prezinta trasaturi moderne, bune si utile pentru a prepara mese delicioasa, dar si sanatoasa. In plus, pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply