Arctic AGM6611DTTL

Un aragaz este unul dintre aparatele electrocasnice pe care trebuie sa le aiba orice locuinta. Cu cat acesta este mai bun, cu atat veti avea parte de un gatit sanatos si rapid. Astfel, daca aveti nevoie de un aragaz de calitate, va recomandam aragazul Arctic AGM6611DTTL. (Doar acum la reducere)

Despre Arctic AGM6611DTTL

Despre acest aragaz este util de precizat faptul ca este de culoare alba. Astfel, va avea un design modern, usor de imbinat printre elementele bucatariei. Mai trebuie mentionate si dimensiunile (l x L x A) intrucat va vor ajuta sa stiti daca isi gasese locul in spatiul din bucatarie. Acestea sunt de 85 x 60 x 60 cm. Greutatea produsului este si ea de 61 kg.

Arzatoarele acestui aragaz sunt cu pana la 25% mai eficiente fata de alte modele. Acest lucru nu poate sa insemne decat economie a timpului., dar si a banilor. Asfel, timpul pe care il veti petrece in bucatarie va fi unul mult mai scazut.

Despre Arctic AGM6611DTTL

Aragazul Arctic AGM6611DTTL – componente tehnice demne de luat in calcul

Citeste si despre Kenwood Prospero KM285

In primul rand, acest aragaz este dotat cu 4 arzatoare, care vor face gatitul mai rapid si mai divers. In ceea ce priveste modalitatea de alimentare a plitei acestuia, trebuie spus ca aceasta este gazul, ceea ce este un aspect de mare importanta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acum veti scapa de chinul aprinderii aragazului cu chibriturile intrucat acesta dispune de aprindere electrica, ceea ce inseamna ca se aprinde destul de usor. Acest model prezinta si siguranta, precum majoritatea modelelor. Aragazul Arctic AGM6611DTTL are un arzator mic, unul mare si 2 arzatoare normale. De asemenea, si gratarul pe care il are este necesar de precizat.

Cuptorul pe care il are acest aragaz din gama Arctic este dotat cu un grill. Acest lucru inseamna ca este potrivit celor care prefera sa gateasca la cuptor. Mai mult, este demn de luat in calcul si rotisorul pe care il include acesta. Profitati de aceste functii si pregatiti mese delicioase si sanatoase pentru dumneavoastra, familie si prieteni.

Citeste si despre Heinner HPM-1000ACC

Acest cuptor dispune tot de alimentare pe gaz, acesta fiind un aspect dorit de multi utilizatori. Un aspect demn de precizat este timerul. Acesta va va ajuta sa fiti mereu in legatura cu procesul de pregatire al alimentelor, cat dureaza si cat timp a mai ramas pana la final.

Functia de iluminare pentru cuptorul aragazului Arctic AGM6611DTTL este una destul de importanta intrucat veti putea observa mai bine cum se pregaesc alimentele, sa stiti cand sunt gata sau daca este necesar sa mai le mai lasati. Nu trebuie uitat de siguranta cuptorului, aceasta fiind o caracteristica importanta. Accesoriile de care dispune acest tip de aparat electrocasnic sunt: capacul de metal, tava, gratarul special pentru cuptor, precum si panoul de protectie pentru butoane.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Arctic AGM6611DTTL este un model cu importante trasaturi tehnice, ceea ce reprezinta un mare plus pentru orice bucatarie. Functiile cuptorului, functia Safety Plus, precum si functia de iluminare sau timerul sunt aspecte demne de luat in calcul atunci cand vreti sa faci o astfel de achizitie. In plus, nu are nici pretul ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply