Beko FSMT52320DXO

Un aragaz nou pentru o bucatarie noua este ceea ce cautati? Nicio problema. Acum vei gasi modelul de care aveti nevoie intrucat gama Beko are multe exemplare bune. Dintre acestea face parte si aragazul Beko FSMT52320DXO.(Doar acum la reducere)

Despre Beko FSMT52320DXO

Acest exemplar din gama Beko este realizat din inox, fapt ceii confera rezistenta mai buna. In ceea ce priveste dimensiunile pe care le are (l x L x A) trebuie spus ca sunt de 85 x 50 x 60. Asa cum se observa, latimea sa este ceva mai mica, ceea ce inseamna ca poate incapea si in locuri mai mici.

LG 65SJ850V
Televizor Super UHD Smart LG, 164 cm, 65SJ850V, 4K Ultra HD

Acestui model ii revine si clasa de energie A, fiind o clasa cu un consum destul de redus de curent electric. Exemplarul modern are si accesorii, precum: capacul din sticla, tava, dar si gratarul cuptorului, de care nu trebuie sa se lipseasca cel care va gati. Mai prezinta si un sertar inferior pentru a aseza vasele.

Despre Beko FSMT52320DXO

Aragazul Beko FSMT52320DXO – despre caracteristicile din punct de vedere al partii tehnice

Citeste si despre Electrolux EKM4620

Acest model are o suprafata cu o plita a carei alimentare se realizeaza pe baza de gaz. Aragazul Beko FSMT52320DXO este dotat cu 4 arzatoare. Acestea au incoporate o aprindere electrica, ceea ce este un mare plus. Mai mult, trebuie precizat si faptul ca acestea se potrivesc destul de bine unei familii. Veti fi protejati intrucat acest are si siguranta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Arzatorul mic este unul util intrucat va ajuta sa pregatiti alimente care au nevoie de putina fierbere, in timp ce preparati si alte alimente pe arzatorul mare sau pe cele 2 arzatoare normale.

Despre acest model trebuie mentionat faptul ca dispune si de un cuptor. Acest cuptor este unul care include functii utile, una dintre acestea fiind chiar functia grill. Aceasta va va ajuta sa pregatiti preparate sanatoase si cu gust, atatpentru familie, cat si pentru prieteni.

Citeste si despre Kenwood Chef KVC 3110S

Mai mult, despre cuptorul acesta trebuie spus ca este alimentat electric. Astfel, alimentele vor fi gatite uniform, fara sa va faceti griji ca nu s-au fiert au prajit bine in interior. Avand in vedere ca veti putea prepar pui la rotisorul pe care il are aces cuptor, alimentatea electrica este exact ceea ce va avea nevoie. De asemenea, si timerul este util inrucat veti sti mereu care este durata de pregatire a alimentelor si cat mai dureaza pana sunt gata. Cuptorul aragazului Beko FSMT52320DXO are o capacitate de 55 l, aceasta fiind destul de buna. In plus este si iluminat, fapt ce va confera o vizibilitate mai buna.

Alaturi de aceste caracteristici ale cuptorului ce apartine aragazului din gama Beko mai sunt si altele, precum: convectia cu aer fierbinte si ventilatorul. Acestea vor asigura o circulatie mai buna a aerului in interior, astfel incat alimentele sa se pastreze mai bine. Siguranta cuptorului trebuie si ea mentionata intrucat va fi necesara pentru a va pregati alimentele in siguranta. Incalzire inferioara este de mare utilitate, mai ales cand pregatiti carne.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Beko FSMT52320DXO reprezinta un mare avantaj pentru orice bucatarie unde se gateste des si mult. Asta pentru ca include caracteristici tehnice bune si nu are un pret ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply