Beko HIZG64125SCR

Aveti nevoie de o plita pentru bucatarie? Daca ati studiat asa cum trebuie optiunile si va mai ramane sa alegeti modelul, noi va recomandam un exemplar pentru a nu mai sta prea mult pe ganduri. Acesta este chiar: Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SCR. (ACUM la reducere)

Beko HIZG64125SCR

Despre Beko HIZG64125SCR

Dimensiunile (IxLxA) de care dispune acesta sunt de 8.7 x 58 x 51 cm. Astfel, este un exemplar de dimensiuni destul de bune, pe care il puteti incadra usor in bucataria dumneavoastra sa va puteti bucura de avantajele pe care le ofera.

Beko HIZG64125SCR
Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SCR, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Arzator Wok, Crem

Chiar daca ne aflam intr-o era moderna, trebuie stiut faptul ca pentru cei carora le place sa pregateasca alimentele la acele plite care se alimenteaza pe baza de gaz, inca, mai sunt astfel de modele. Despre un astfel de exemplar este vorba si in acest caz, acesta fiind alimentat pe baza de gaz.

Despre Beko HIZG64125SCR

Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SCR – cateva trasaturi demne de luat in considerare

Citeste si despre Arctic ARXG64120SX

Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SCR are 4 arzatoare, aceastea fiind importante intrucat va vor ajuta sa pregatiti alimentele in mod simultan. De asemenea, pozitionarea butoanelor este laterala, ceea ce reprezinta un avantaj. Cat despre tipul aprinderii acestuia, trebuie spus ca este de tip electric, astfel ca, se va realiza usor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Aceasta plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SCR include si un gratar care va sustine vasele cu mancare. Acesta este util intrucat vasele vor fi ceva mai protejate de flacara ce le-ar putea distruge si mai mult. Acest gratar este unul destul de rezistent intrucat este realizat din fonta. Acest material este

Pe de alta parte, despre o astfel de plita care este incorporabila dar si rustica mai trebuie precizat si faptul ca prezinta si un sistem de siguranta. Acest sistem este unul destul de bun intrucat va protejeaza de eventualele probleme ce ar putea sa apara in cazul in care flacara s-a stinge. Gatiti in siguranta cu plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SCR fara sa va faceti griji ca s-a putea intampla ceva.

Citeste si despre Whirlpool WFO 3T223 6P X

Acest exemplar din gama Beko este o optiune buna pentru persoanele care obisnuiesc sa gateasca acasa ceva mai mult. Mai exact, acesta este bun pentru ca este un mare avantaj pentru familiile unde gatitul alimentelor incat se prefera pe baza de gaz.

Aceasta plita ce face parte din gama Beko este echipata si cu arzatorul WoK, un arzator care va ajuta sa preparati mai repede si mai usor alimentele intrucat are o putere de ardere ceva mai crescuta fata de celelalte tipuri de arzatoare normale. Mai mult, trebuie spus si faptul ca include 2 arzatoare normale ca dimensiuni, acestea fiind uitle pentru a prepara alimente, fie in cantitati mai mari, fie in cantitati mai mici. Pe langa asta, exemplarul mai dispune si de un arzator mic unde veti putea sa pregatiti cafea sau orice altceva aveti nevoie. Desigur ca, acestui exemplar nu ii lipsesc duzele pentru GPL, acestea fiind importante.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Drept urmare, putem spune ca, Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SCR este exemplarul ideal pentru o bucatarie intr-un stil aparte si care se potriveste destul de bine pentru un gatit mai eficient.