Beko BIM25300XP si plita cu alimentare pe baza de gaz Beko HILG64220S

Sa gatesti nu este usor. Ai nevoie de ceva timp, de rabdare si de armonie in combinarea elementelor. Insa, cu cateva ajutoare de nadejde, respectiv un cuptor bun, o plita rapida si eficienta, dar si cateva retete usoare, poti pregati mancaruri delicioase, gustari sanatoase sau prajituri care sa-i rasfete pe cei dragi. In materie de cuptoare, iti recomandam sa alegi modelele electrice deoarece se remarca prin precizie si rapiditate. In aceasta categorie gasesti si modelul Beko BIM25300XP. In materie de plite iti recomandam modelul Beko HILG64220S, un produs care se asorteaza perfect cu Beko BIM25300XP, cuptorul amintit anterior. (vezi disponibilitatea)

Beko BIM25300XP si plita cu alimentare pe baza de gaz Beko HILG64220S

Despre Beko BIM25300XP si plita cu alimentare pe baza de gaz Beko HILG64220S

Acestea nu doar ca ajuta la obtinerea unor preparate bune, dar vine si cu un design practic, usor de integrat in orice bucatarie cocheta. Practic, vorbim de un pachet de dispozitive de culoare neagra, cu cateva detalii gri inox. Ambele unt incorporabile in mobilierul bucatariei.

Philips 32PHT4112/12
Televizor LED Philips, 80cm, 32PHT4112/12, HD

Dimensiunile celor doua dispozitive nu sunt nici mari, nici mici, ci suficiente pentru a aseza vase obisnuite.

Despre Beko BIM25300XP si plita cu alimentare pe baza de gaz Beko HILG64220S

Un pachet interesant format din cuptorul electric incorporabil Beko BIM25300XP si plita cu alimentare pe baza de gaz Beko HILG64220S

Citeste si despre Electrolux EHH6240ISK

Cuptorul are o capacitate generoasa de 71 L, in timp ce plita pune la dispozitia utilizatorilor sai 4 arzatoare. Aceasta este confectionata din sticla eleganta, ceea ce o face si mai placuta din punct de vedere a designului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Din punct de vedere al alimentarii, cuptorul sta foarte bine. Acesta are alimentare electrica, fiind situat in clasa A. Acest lucru se traduce prin faptul ca el nu consuma foarte mult. Referitor la plita Beko HILG64220S, putem spune ca nu aveti de ce sa va faceti griji deoarece alimentarea sa este pe baza de gaz. Astfel, aceasta consuma destul de putin.

Un atribut foarte bun al plitei este rapiditatea. Da, ea consuma putin, insa este rapida, avand in doatre 4 arzatoare care sunt inconjurarate imediat de flacara,a stfel incat alimentele sa fie bine fierte, coapte, prajite sau incalzite. In plus, bucatariile cu stil, arata mai bine daca au un cuptor electrict si o plita. Acestea pot fi distribuite seaparat si nu neaparat unul sub altul, optimizandu-se astfel spatiul.

Citeste si despre Hansa AMG17E70GVH

Curatarea cuptorului este deosebit de importanta, aceasta fiind de tipul pirolitica. Practic, functia incalzeste cuptorul pana la 480 de grade. La aceasta temperatura toate urmele de alimente se transforma in scrum, iar cuptorul ramane perfect igienizat. Insa, trebuie tinut cont de faptul ca intreg procesul dureaza aproximativ doua ore.

Timerul face parte si el dintre dotarile necesare unui cuptor modern si nu lipseste in cazul lui Beko BIM25300XP. Totodata, inovatia si modernismul sau sunt date si de functia de blocare a display-ului. Aceasta ajuta ca butoanele sa nu fie apasate de copii. Iluminarea este si ea prezenta si este folosita de catre utilizatori atunci cand vor sa stie in ce stadiu se afla alimentele lor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Functia Booster confera rapiditate in coacerea uniforma a alimentelor, dar intr-un timp foarte scurt. Astfel, aceasta poate reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru a ajunge la temperaturile optime, respectiv cele selectate conform retetelor. Daca ne raportam la intreg pachetul putem spune ca acesta are un pret foarte bun.