Whirlpool AKP 745 IX

O bucatarie moderna este incompleta fara un cuptor multifunctional, inteligent si performant. Acesta este capabil sa prepare alimente bine, intr-un timp scurt. Astfel, cei care nu au foarte mult timp la dispozitie, dar vor sa se bucure de mancaruri gatite, sanatoase si gustoase, pot face acest lucru fara probleme. Si totul cu ajutoul unui cuptor electric performant precum Whirlpool AKP 745 IX. (oferta de AZI aici)

Whirlpool AKP 745 IX

Despre Whirlpool AKP 745 IX

Acest model de cuptor este unul incorporabil, fapt care se traduce printr-o usoara integrare in orice bucatarie moderna, fara a incomoda celelate elemente folosite pentru decor. Designul este placut. Dispozitivul vine cu butoane retractabile, carcasa de culoare gri inox, combinata cu negru. Si desi va este poate teama ca acest cuptor va capata urme, va informam ca sistemulantiamprenta isi face treaba bine.

La fel se intampla si in cazul curatarii interioare a cuptorului. Nu trebuie sa va inchipuiti ca veti fi nevoiti sa frecati urmele de grasime arsa sau resturile de mancare. Nu. Este suficient sa apelati la curatarea hidrolitica, numita „Smart clean”. Aceasta „topeste” toate urmele de grasime si contribuie semnificativ la imbunatatirea performantelor in ceea ce priveste curatenia. Dincolo de asta, curatarea in sine nu necesita folosirea unui detergent agresiv care ar putea ajunge direct pe alimente. Intregul proces de curatare interiora a produsului nu dureaza mai mult de 30 de minute. Astfel, va mai ramane doar sa va ocupati de exterior.

Despre Whirlpool AKP 745 IX

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 745 IX – de ce este el un model multifunctional?

Citeste si despre Hansa FCEX58210

In primul rand, inainte de a discuta despre functii si atribute, trebuie sa mentionam faptul ca modelul de cuptor prezentat face parte din clasa A. Acest lucru inseamna un consum mai ridicat putin decat cuptoarele din clasa A+, insa, in acelasi timp, un consum destul de bun. Ca sa va faceti o idee clara, consumul pe ura este de 0,85 kWh.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Interesant este faptul ca acest cuptor pune la dispozitia utilizatorilor sai 8 moduri de functionare, care reprezinta o dovada clara de flexibilitate. Astfel, indiferent ca este vorba de prajituri sau mancaruri, cuptorul permite obtinerea unor preparate delicioase. Printre aceste moduri se numara si functia de dezghetare a alimentelor, grillul ideal pentru carne si legume si, desigur, convectia cu aer cald. Aceasta ajuta la coacerea perfecta a mancarurilor.

Rafturile modelului Whirlpool AKP 745 IX sunt glisante, ceea ce inseamna mai mult spatiu pentru utilizator. In felul acesta, chiar si cratitele sau oalele mai mari isi gasesc locul inauntru cuptorului.

Citeste si despre Hotpoint HFC3B19X

Capacitatea tiataka a cuptorului este de 65 L. Acesta permite un control rapid si mecanic. Intr-adevar, el dispune de ecran LCD si reuseste sa comunice foarte usor cu utilizatori sai. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acest model vine si cu timer. Timerul permite utilizatorilor sa-si seteze singuri timpul necesar pentru prepararea mancarurilor.

Referitor la dimensiuni, acestea sunt potrivite, am putea spune: 59,5 x 59,5 x 56,4 cm. Lungimea cablului de alimentare ajunge si ea la 1,2 m, astfel incat sa permita o conectare usoara.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul este mai mic decat al altor modele de cuptoare, deoarece dispozitivul incorpoarabil Whirlpool AKP 745 IX face parte din clasa A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply