Hansa ZIM 615WB

Discutiile despre confort pot sa duca intr-o multime de directii dar fiecare directie trebuie analizata separat cum se intampla si daca discutam despre ceea ce inseamna confortul locuintei voastre sau a afacerii voastre.(ACUM la reducere)

Despre Hansa ZIM 615WB

Aducerea in cadrul unei bucatarii a unei masini de spalat vase Hansa ZIM 615WB poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de ceea ce inseamna confortul locuintei dar masina de spalat vase poate juca un rol important si in ceea ce tine de confortul unor angajati.

Putem sa asociem un model Hansa ZIM 615WB fara nici un fel de proleme cu orice loc sau bucatarie unde se gateste foarte mult sau se mananca foarte mult si astfel sunt multe vase murdare.

Despre Hansa ZIM 615WB

Investitii in confort

Citeste si despre Electrolux ESI5540LOX

Indiferent de modul in care este aleasa Hansa ZIM 615WB aceasta poate fi benefica si in ceea ce priveste calitatea procesului de spalare mai ales daca este vorba despre comparatia cu metode traditionale de spalare. In situatiile in care discutam despre partea de spalare manuala si in acelasi timp de prezenta unor copii prin intermediul unei masini de spalat vase veti avea vase curate si igienizate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Puteti sa va dati seama cat de benefica este Hansa ZIM 615WB din acest punct de vedere si prin intermediul claselor de eficienta in care se pozitioneaza si veti avea pentru procesul de spalare o clasa de eficienta A si tot una A si pentru partea de uscare. Cei care trateaza totul prin prisma facturii de curent si a costurilor din acest punct de vedere vor avea pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A++.

Când vreti sa vedeti insa ce model de masina de spalat alegeti cu siguranta va uitati si la ceea ce inseamna capacitatea de spalare pe care o prezinta. Hansa ZIM 615WB poate sa va ajute in acest sens prin spalarea unei cantitati de pana la 12 seturi de vase dar asta nu inseamna ca nu veti avea si posibilitatea de a spala mai putin printr-o functie de spalare pe jumatate incarcata.

Citeste si despre Bosch SKS51E28EU

Cantitatea de vase depinde de cate persoane sunt la masa dar veti putea sa spalati si unele cratite si asta pentru ca Hansa ZIM 615WB dispune de doua cosuri dar si unul pentru tacâmuri. In privinta programelor ce pot fi alese pentru a spala fara probleme veti avea 5 disponibile mai exact fiind disponibil un program precum cel de spalare intensiva, un program Bio/ Eco dar si un program pentru spalare rapida.

Pentru fiecare utilizator poate fi un anumit program eficient insa si consumul va fi diferit iar pentru un ciclu normal de spalare veti avea un consum de apa de 11l. Daca in locuinta unde se va situa acest model sunt prezenti si copii atunci si siguranta pentru acestia poate fi tot un plus cum la fel poate fi si nivelul de zgomot de 49dB produs in timpul functionarii. Nu veti avea decat sa vedeti unde poate fi asezat acest model prin prisma dimensiunii de 84.5 x 59.8 x 60 cm pe care o are.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Vazuta ca o investite sau ca si o necesitate masina de spalat vase poate sa devina fara foarte mult efort elementul principal al unei bucatarii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply