Wellington 50FHD282: alegerea perfecta

wellington 50FHD282 vedere fataViata devine in unele momente atat de plictisitoare incat avem impresia ca nu vom mai putea iesi niciodata din aceasta stare si ca orice am incerca sa facem, tot nu vom reusi. Luam o carte si incercam sa citim, dar parca nu rezolvam nimic. Sunam un prieten, dar ne respinge imediat pentru ca este ocupat si nu are timp sa vorbeasca la telefon. Avem impresia ca am epuizat toate idelile, insa dintr-odata ne amintim ca mai este totusi o solutie: televizorul. Acest electorcasnic nelipsit din locuintele noastre ne ajuta sa nu ne mai simtim singuri si chiar sa devenim mai informati. Tocmai de aceea, va recomandam modelul de televizor LED Wellington 50FHD282 care este insa mult mai performant decat atat, in primul rand, pentru ca reda imaginile intr-o maniera absolut perfecta.

Despre Wellington 50FHD282

Dincolo de calitatea imaginilor care apar pe ecranul unui televizor, la fel de important este felul in care acesta arata. Va spunem ca televizorul LED Wellington 50FHD282 are culoarea neagra. Va ganditi probabil, ca nu are nimic uimitor sau spectaculos, pentru ca negru este o culoare obisnuita, insa nu este asa. Negru este o culoare eleganta si va permite sa montati televizorul chiar si intr-o cameradecorata in roz sau mov, pentru ca aceasta nunata se asorteaza usor cu orice alta culoare. Trebuie sa mai precizam faptul ca televizorul are o diagonala a ecranului de 127 cm, astfel ca puteti sa urmariti cele mai specatcluoase filme, deoarece ecranul mare va ajuta sa creati o atmosfera corespunzatoare asemanatoare cu cea de la cinema.

Wellington 50FHD282
Televizor LED Wellington, 127 cm, 50FHD282, Full HD

wellington 50FHD282 vedere inclinata

LED Wellington 50FHD282 – specificatii tehnice

Televizorul LED Wellington 50FHD282 vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune si performante functii. Daca modelele clasice nu aveau prin ce sa uimeasca si sa atraga privirile, noile tipuri de televizoare aparute pe piata au inceput sa fie din ce in ce mai eficiente si mai performante. Daca va intrebati care sut aceste functii atat de speciale care fac ca televizorul LED Wellington 50FHD282 sa fie unul dintre cele mai apreciate modele, va anuntam ca este vorba de rezolutia de tipul Full HD, precum si de contrastul dinamic de 5000:1. La aceste atribute se adauga si luminozitatea de 300 cd/m² si timpul de raspuns de doar 6.5 ms. Si stim foarte bine ca cel mai mare beneficiu pentru un televizor este imaginea. Cu cat aceasta este mai clara si mai luminoasa, cu atat televizorul se face mai placut si mai atragator.

Aspectul imaginii in cazul modelului LED Wellington 50FHD282 este de 16:9, contrastul nativ de 1200:1, iar rezolutia ecranului este una dintre cele mai bune, avand 1920 x 1080 pixeli. Caracteristicile superioare ale imaginii fac ca televizorul LED Wellington 50FHD282 sa fie cu adevarat o alegre reusita si potrivita. Acestea sunt: Zoom Mode, Comb Filter 2D/3D, CTI/LTI , Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Progresive scan.

Daca aveti impresia ca pe televizorul LED Wellington 50FHD282 puteti sa urmariti doar programele disponibile prin reteaua dumneavoastra de cablu, va inselati. Datorita porturilor USB puteti transfera materiale video direct pe televizor, pentru a vizualiza si alte tipuri de continuturi video care va atrag. Nu ratati, asadar, ocazia de a intra in posesia televizorului  LED Wellington 50FHD282, unul dintre cele mai apreciate si performante modele. Pentru cei mai pretentiosi, recomandam si modelul Smart de la Samsung, si anume televizorul Samsung 50KU6092. Putin mai scump dar si ceea ce ofera este peste modelul de la Wellington.

9 Total Score
Wellington 50FHD282

Wellington 50FHD282- design uimitor pentru televizorul, LED, Full HD, diagonala a ecranului de 127 cm, contrast dinamic de 5000:1, luminozitatea de 300 cd/m², Zoom Mode, Comb Filter 2D/3D, CTI/LTI , Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Progresive scan.

PROS
  • Diagonala mare
  • Imagine excelenta
  • Pret bun
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply