Wellington 48FHD287: calitate la pret bun

wellington 48FHD287 vedere fataPe langa telefoane si calculatoare, electrocasnicele cu riscul cel mai mare de a se strica sunt televizoarele. Principala cauza este utlizarea in exces a televizorului, chiar si atunci cand nu este neaparata nevoie. Insa, noi va spunem ca modelele de televizoare nou aparute sunt mult mai rezistente, nu se incing si nici nu se blocheaza. Unul dintre acestea este si televizorul  LED Wellington 48FHD287 despre care exista doar cuvinte de lauda. Utilizatorii acestuia sunt unii dintre cei mai fericiti si multumiti de calitatea si functiile cu care este dotat. Practic, se poate spune ca este unul dintre cele mai performante modele de televizoare din gama Wellington.

Despre Wellington 48FHD287

Odata cu dezvoltarea masiva a tehnologiilor, gusturile si preferintele noastre au inceput sa fie din ce in ce mai mari. De fiecare data cand achizitionam un produs suntem foarte critici, ii gasim numai defecte si ne este greu sa luam o hotarare. Nici cand vine vorba de alegerea unui televizor lucrurile nu sunt diferite. Insa, designul televizorului LED Wellington 48FHD287 nu ne mai lasa sa stam deloc pe ganduri. Se intampla acest lucru, in primul rand datorita diagonalei ecranului care este de 121 cm, asadar, una destuld e generoasa, si a  culorii sale neagre, care il face sa fie elegant si placut. Printre caracteristicile de baza se numara si unghiul de vizibilitate, de 178 / 178 grade si dimensiunile potrivite care permit instalarea lui in orice loc unde avem nevoie.

Wellington 48FHD287
Televizor LED Wellington, 121 cm, 48FHD287, Full HD

wellington 48FHD287 vedere inclinata

LED Wellington 48FHD287 – modelul cel mai bine dotat

Va pregatiti sa mergeti la cumparaturi si nu stiti de ce anume trebuie sa tineti cont daca trebuie sa achizitionati un televizor? Va este teama ca este posibil sa faceti o alegere gresita? Fiti increzatori in dumneavoastra si ganditi lucrurile cu calm. Pentru ca un televizor sa fie pe placul tuturor este important sa aiba rezolutia de tipul Full HD si puterea de a reda atat sunetul cat si imaginile la intensitate maxima. Televizorul LED Wellington 48FHD287 este una dintre cele mai bune si avantajoase alegeri, atat din punctul de vedere al pretului, cat si al functiilor cu care este dotat. Rezolutia de tipul Full HD, caracteristicile speciale de tipul NTSC Playback, Sleep Timer, Hotel Mode, Child Lock il fac sa fie un model cu totul special.

Cu televizorul LED Wellington 48FHD287 este foarte simplu sa conectati si alte dispozitive, prin porturile de intrare de tipul USB 2.0, intrările Scart (RGB) sau porturile HDMI. Daca doriti sa fiti numai dumneavoastra cei care sa asculte o anumita melodie sau sa urmareasca un videoclip, puteti folosi cu incredere minijack-ul de casti cu care este dotat televizorul. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor care sa va multumeasca si sa va ajute sa va relaxati, recomandarea noastra este modelul LED Wellington 48FHD287. Prin intermediul lui va bucurati de o adevarata experienta multimedia si chiar sa va transformati casa intr-o mini sala de cinema.

In cazul in care nu aveti suficient timp pentru a-i duce pe copii la locurile de joaca special amenajate pentru ei, televizorul Wellington 48FHD287 va vine in ajutor prin numeroasele functii de ultima generatie, ce le permit celor mici sa experimenteze noi metode de a se juca, in timp ce dumneavoastra va ocupati de celelalte treburi gospodaresti. Spre deosebire de modelul Horizon 48HL737F care este un noname, si prezinta aceleasi specificatii tehnice ca si modelul prezentat in acest review, televizorul de la producatorul Wellington poate fi gasit la un pret mai mic.

9 Total Score
LED Wellington 48FHD287

Televizorul LED Wellington 48FHD287 - beneficiile achizitionarii: diagonala 121 cm, LED, Full HD, NICAM Stereo, Zoom Mode, NTSC Playback, Sleep Timer, Hotel Mode, Child Lock.

PROS
  • Diagonala 121 cm
  • Aspect placut
CONS
  • Nu e smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply