Sony Bravia 65XE7005

Nu este greu sa gasesti un televizor foarte performant in oferta magazinelor de astazi – ce este greu este sa gasesti unul pe care sa ti-l poti permite sau care sa indeplineasca cerintele pe care le ai de la un astfel de aparat. Un model cu multe functii este acest televizor Smart LED Sony Bravia 65XE7005 (acum la oferta).

Sony Bravia 65XE7005

Despre televizor Sony Bravia 65XE7005

Modelul acesta este compatibil VESA 300 x 200, deci, poate fi asezat usor pe un perete din sufragerie. Greutatea sa este de 22 de kilograme. Puterea consumata e de 147 W. Ca accesorii, acesta are un manual de utilizare, un cablu de alimentare si o telecomanda. Are o serie de caracteristici speciale, precum teletext, browser web, magazin Opera, temporizator de oprire si de pornire, temporizator pentru oprire, ghid electronic de programe si controlul dinamic de iluminare din spate.

Sony Bravia 65XE7005
Televizor Smart LED Sony Bravia, 163.9 cm, 65XE7005, 4K Ultra HD

Modelul e un Smart TV de tip LED care foloseste tehnologii ca X-Reality PRO 4K si Live Colour, dar si tehnologia speciala HDR 4K. Aparatul face parte din gama 2017. Acesta poate sa indeplineasca si rolul de monitor, nu doar televizor, facandu-l un produs cu functionalitate multipla.

Sony Bravia 65XE7005 inclinat

Descrierea acestui aparat

Sistemul audio al acestui televizor Smart LED Sony Bravia 65XE7005 este stereo cu o iesire a sunetului de 2 x 10 W (RMS) si o serie de caracteristici superioare de sunet, ca DTS, Dolby Digital, Dolby Digital Pulse, S-Force Front Surround, Clear Audio+ si modul de sunet presetat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Diagonala ecranului e de 164 de centimetri (vezi si modelele de 123 cm si cel de 139 cm). Display-ul sau este plat. Rezolutia sa e impresionanta, fiind de 3840 x 2160 de pixeli, adica Ultra HD / 4K. Aspectul de imagine e de 16:9. Caracteristicile superioare de imagine de care dispune acest aparat sunt HDR, HEVC Decoder si Motionflow XR 200 Hz.

Tunerul digital e de tip DVB-T/T2, DVB-C si DVB-S/S2. Modelul de televizor Smart LED Sony Bravia 65XE7005 are si un player multimedia integrat.

Aparatul se poate conecta la Internet folosind Wi-Fi-ul integrat. Modelul are mai multi conectori, printre care se numara iesirea audio digitala optica, o intrare video composite, un minijack pentru casti si un slot pentru card PCMCIA. De asemenea, acesta are si trei porturi HDMI si trei intrari USB.

Cu dispozitivul acesta poti sa intri direct pe YouTube si sa te bucuri de videoclipurile tale preferate. YouTube-ul acestui televizor a fost creat pentru a putea sa functioneze mai rapid si sa fie oricand pregatit pe acest aparat, inclusiv telecomanda avand un buton special pentru YouTube.

Sunetul sau este acum la fel de realistic ca imaginea, multumita ClearAudio+, care regleaza sunetul fin al televizorului, facand intreaga experienta sa fie mult mai emotionanta si mai captivanta, de parca te-ai afla chiar tu in mijlocul ei. Orice program ai viziona, poti sa auzi de acum inainte muzica sau dialogul mult mai clar ca pana acum.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Modelul de televizor Smart LED Sony Bravia 65XE7005 este unul performant, care dispune de mai multe avantaje atractive, din toate punctele de vedere, facandu-l sa fie cautat de multi oameni.

9 Total Score
Televizor Smart LED Sony Bravia 65XE7005: calitatea dorita

Sony Bravia 65XE7005 - imagine inedita, sunet excelent, caracteristici foarte bune, toate doar in acest model de televizor.

PROS
  • O imagine foarte clara
  • Un sunet care se impleteste grozav cu imaginea
  • Usor de folosit
CONS
  • La acelasi pret, poti sa gasesti televizoare cu mai multe functii