Samsung 48J5200

Multi dintre noi ne dorim un upgrade pentru televizor, iar modelele Full HD smart sunt o optiune perfecta. Acestea redau imagini de calitate si continut online direct, avand in acelasi timp un raport mult mai bun intre dimensiuni, pret si calitatea generala. Asa se intampla si in cazul modelului Samsung 48J5200 (vezi AICI cel mai bun pret al momentului).

Samsung 48J5200

Despre Samsung 48J5200

Samsung 48J5200 este un televizor destul de simplu la baza, care se remarca insa prin faptul ca imbina un ecran generos cu functii smart si imagini de calitate, totul intr-un pret bun.

Samsung 48J5200
Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5200, Full HD

Modelul are o constructie standard, avand carcasa alcatuita dintr-un plastic negru si urmand un design clasic. Rama si profilul nu sunt cele mai subtiri, dar raman totusi in standardele actuale. Televizorul are dimensiunile de 1098.7 x 638.7 x 73.9 mm. Fixarea pe masa se face printr-un set de picioare laterale. Acesta poate fi fixat si pe perete, folosind un suport VESA 400 x 400. Aspectul general este unul elegant, fara a se remarca insa prin ceva anume.

Samsung 48J5200 lateral

In partea din spate gasesti slotul CI+, port-urile HDMI, USB si intrarile video. Televizorul se poate conecta usor la orice dispozitiv extern (ex.PC, laptop, telefon, stick USB, player DVD etc).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecran Full HD generos cu functii smart

Ecranul lui Samsung 48J5200 are o diagonala de 121 cm (vezi aici modelele de 80 cm, 100 cm si 146cm). Acesta reda imagini la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli, prelucrate in acelasi timp pentru a avea culori placute. Contrastul este unul bun, iar imaginile arata pline de viata. Daca esti obisnuit cu ecranele Samsung, acestea iti vor parea familiare. Trecerea de la un alt brand iti poate lasa insa impresia ca ecranul are culori usor suprasaturate. Tehnologia care pune laolalta toate dotarile de imagine este HyperReal Engine. Aceasta asigura echilibrul si pune totul in balanta.

Vei gasi de asemenea o serie de moduri de vizionare prestabilite, care adapteaza setarile pentru o experienta optima in functie de tipul continutului redat. Modul Game este de exemplu foarte util pentru sesiunile de joc pe PC sau pe consola. Acestea vor fi mult mai captivante. Un alt mod de vizionare este cel Sport. Atmosfera de pe stadion este surprinsa mult mai realist, culorile si sunetul fiind adaptate perfect.

Per ansamblu, ecranul reda imagini clare pe o diagonala destul de mare, ceea ce ofera o experienta atractiva de vizionare.

Sistemul audio are o putere de 10W, asa ca exista loc de mai bine pentru puterea sunetului. Pentru o camera obisnuita de apartament, sunetul are totusi un volum destul de bun. Player-ul multimedia integrat face mult mai usor de redat muzica de pe un mp3 sau stick. Poti conecta de asemenea si un set de casti in cazul in care vrei sa ai parte de o experienta mai intensa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe partea smart, Samsung 48J5200 permite conectarea la internet prin cablu sau wifi. Vei putea reda continut online direct pe ecranul televizorului, fara a mai conecta un PC sau un laptop. Functiile smart iti permit sa navighezi in browser, sa intri pe conturile de social media sau email, sa distribui continut, sa folosesti aplicatii etc. Functiile smart se misca acceptabil. Optiunile de mirroring pentru telefon si tableta sincronizeaza instant ecranul televizorului cu cel al altor dispozitive smart. Functiile smart aduc un plus de comoditate, prin faptul ca poti reda continutul online direct pe televizor, fara a mai interveni cabluri. Poti apoi sa navighezi de pe canapea folosind telecomanda, iar ecranul mare face totul sa para mai intens.

Pe partea de conectivitate, televizorul este dotat cu 2 port-uri HDMI, 1 port USB si intrari video. Poti conecta astfel la fel de rapid nu doar un PC sau un laptop, ci si un player DVD sau Blu-Ray, o consola de joc, un HDD extern etc. Poti conecta cu alte cuvinte cam orice dispozitiv pentru a reda continut de pe el. Ecranul mare va oferi o experienta mai atractiva de vizionare si va face totul mai captivant.

Samsung 48J5200 este asadar un televizor care ofera un pachet complet de dotari moderne. In 2017 online-ul ocupa un rol mai important ca niciodata, iar televizoarele smart sunt un mijloc suplimentar de a ramane conectati.

Concluzii

Samsung 48J5200 este un televizor la pret bun care iti pune la dispozitie toate functiile actuale in materie de divertisment tv, pe un ecran generos. Modelul nu impresioneaza sau depaseste standarde, dar ofera insa acces la tot ce este esential in momentul de fata. Avand in vedere ecranul foarte generos, pachetul de dotari si pretul bun, Samsung 48J5200 isi merita pe deplin achizitia.

8 Total Score
Samsung 48J5200: televizorul Full HD smart generos la pret bun

Functii Smart, specificatii de top, rezolutie buna si pret decent. Cu aceste calitati Samsung scoate pe piata modelul 48J5200, perfect pentru o sufragerie de apartament sau un living mediu.

PROS
  • ecran Full HD generos
  • functii smart
  • conectivitate buna
CONS
  • sunet mai slab
  • calitate generala medie
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply