Horizon 40HL737F

Stabilitatea este intotdeauna un lucru bun, dar la fel este si dezvoltarea. Asa ca o firma are numai de castigat cand alege sa mearga mai departe si sa lanseze produse de o mai buna calitate, fara a uita insa nici de unde a plecat. Exact acest lucru se intampla cu Horizon, o micut brand de televizoare, care a inceput sa lanseze si cateva modele mai avansate. Dar in oferta lor se regasesc in continuare si ale produse simple si ieftine, dedicate unui public aparte. Horizon 40HL737F (vezi AICI pretul de azi) face parte dintr-o astfel de serie, fiind un televizor ok, care nu ofera nimic prea spectaculos, dar care nici nu dezamageste daca stii ce sa iti doresti de la el.

Horizon 40HL737F

Despre Horizon 40HL737F

Niciuna dintre caracteristicile lui Horizon 40HL737F nu este una de nivel premium, dar televizorul oricum nu se adreseaza acestei categorii de cumparatori. El este facut pentru cei care isi doresc un model simplu, normal, usor de utilizat si mai presus de orice, ieftin.

Horizon 40HL737F
Televizor LED Horizon, 102 cm, 40HL737F, Full HD

Si din acest punct de vedere, livreaza foarte usor ceea ce ti-ai putea dori de la el, pretul de achizitie fiind unul scazut, mai ales pentru diagonala sa si mai ales daca il gasesti si redus.

Horizon 40HL737F lateral

Horizon 40HL737F are o diagonala de 102 cm. Nu este foarte mult, dar luand in considerare faptul ca este un televizor de dormitor, as spune ca e destul de bine si ca pentru ceea ce se vrea de la el, e suficient.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ca design nu e prea spectaculos, atat rama lui cat si partea din spate fiind ceva mai groase decat la un model mai cu pretentii. In acelasi timp, are calitatile unui televizor modern, un stativ bun si stabil, materiale decente (desi se putea si mai bine la acest capitol), ceea ce il face sa fie mai mult decat acceptabil, in special in raport cu pretul de achizitie.

Nici partea de imagine nu e premium, dar reuseste sa fie peste medie, acesta fiind un plus important. Asadar, rezolutia este un Full HD. Cred ca pentru un televizor de buget redus este suficient si Horizon 40HL737F ofera o imagine buna. E suficient de clara atunci cand vezi programe HD si nu isi pierde prea mult din calitate nici pentru SD.

Culorile sunt ok si pentru un simplu ecran IPS LED, contrastul este decent. Indiferent care este sursa materialului Full HD, as spune ca televizorul livreaza exact ceea ce ai putea dori de la el, oferind o experienta decenta pentru dormitor sau, cine stie, poate chiar pentru un living mai mic.

Sunetul merge si el in aceeasi directie. Televizorul are doua difuzoare mai mici si nu foarte puternice, de 6 W fiecare. In principiu nu este chiar atat de rau, probleme aparand daca diagonala era mai mare. Asa insa e un nivel acceptabil, iar calitatea redarii e decenta. Nu stiu daca merita sa investesti intr-un sistem de sunet (dat fiind ca iti cumperi un televizor ieftin), dar poti face si asta in cele din urma).

Posibilitatile de conectivitate sunt mai reduse

Un prim lucru pe care multi producatori de televizoare ieftine aleg sa il taie este sistemul smart. Horizon 40HL737F merge si el pe acelasi drum, dar pentru publicul sau tinta nu cred ca e chiar atat de important. Asta pentru ca televizorul se adreseaza in special oamenilor care il cumpara pentru a privi la emisiunile tv, persoanele care nu stiu sau nu vor sa umble pe internet.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Poate asa se pierde un pic din functionalitatea unui televizor modern, dar in acelasi timp se castiga la capitolul pret. In plus, exista si porturi USB si HDMI (cate unul din fiecare). Majoritatea televizoarelor moderne au ceva mai multe, dar in continuare poti vedea filme de pe stick (in diverse extensii) sau poti conecta un Blu-Ray sau DVD player. Problema e ca nu mai ramane loc si pentru sistemul sonor, deci trebuie sa alegi intre acesta sau un player/consola de jocuri.

Concluzii

Horizon 40HL737F nu este genul de televizor facut pentru a convinge pe toata lumea. Este foarte simplu si din fericire si ieftin, asa ca macar publicul tinta va fi incantat de el. Cert este ca pentru ce isi propune isi si face treaba foarte bine. Daca il vrei pentru cineva mai putin interesat de tehnologie sau pentru tine, ca un al doilea sau chiar al treilea tv in casa, cred ca vei descoperi un model acceptabil, foarte potrivit pentru investitia facuta.

8 Total Score
Horizon 40HL737F, televizor care nu surprinde, dar nici nu dezamageste

Horizon 40HL737F un televizor cu un pret bun care, desi nu are prea multe calitati premium, nici nu poate fi ignorat.

PROS
  • Aparatul este ieftin
  • Imagine full HD
CONS
  • Design banal
  • O singura intrare HDMI
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply