Hansa BHCI65123030

Optiunile cand vine vorba despre gatit tin cu siguranta de ceea ce inseamna posibilitatea de a gati ceea ce doriti dar poate fi vorba si despre a face acest lucru intr-un mod foarte eficient si foarte usor in acelasi timp. Acest lucru poate sa fie obtinut si daca este sa optati pentru pozitionarea in bucataria voastra a unei plite precum Hansa BHCI65123030.(ACUM la reducere)

Hansa BHCI65123030

Despre Hansa BHCI65123030

O plita poate fi exact ceea ce aveti nevoie daca este vorba despre obtinerea unui efect modern pentru aceasta dar si daca este vorba despre sporirea eficacitatii iar Hansa BHCI65123030 poate fi modelul potrivit la locul potrivit.

Hansa BHCI65123030
Plita vitroceramica Hansa BHCI65123030, 4 Zone gatit, Rama inox, Sticla neagra

Nu trebuie uitat aspectul privind partea de utilizare a unui astfel de model si in detrimentul unor plite clasice sau poate in detrimentul unui aragaz iar asta poate sa se datoreze unor motive multiple.

Despre Hansa BHCI65123030

Plita Hansa BHCI65123030 in bucataria voastra

Citeste si despre Bosch HBN431E6F

Lista de motive pentru care un astfel de model poate fi ceea ce aveti nevoie sau ceea ce utilizati poate sa inceapa de la partea de aspect. Fiind vorba despre incorporarea acesteia putem sa vorbim si despre o usurinta in ceea ce priveste modul de amenajare al bucatariei insa cu siguranta electrocasnicele incorporabile precum Hansa BHCI65123030 pot aduce un aer aparte si un aer special pentru voi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Am mentionat putin partea de incorporare a acestui model ceea ce inseamna ca trebuie sa acordati o importanta si partii de mobilier pe care il utilizati sau mai exact blatului de bucatarie ales. Va fi nevoie ca acesta sa tina cont de faptul ca veti avea o plita cu dimensiunea de 5.5 x 57.5 x 50.5 cm iar nisa ce trebuie realizata trebuie sa permita o instalare fara probleme.

De acelasi aspect al incorporarii si pozitionarii mai avem de legat si partea de alimentare pentru ca functionarea Hansa BHCI65123030 este una electrica. Daca la modele de plite cu o functionare pe gaz trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce insemna conectarea la conducta de gaz pentru acest model nu trebuie decat sa va orientati cu privire la pozitionarea in proximitate a unei prize electrice.

Citeste si despre Aragazul Beko FSHT62111GX

Fiind vorba totusi despre o plita vitroceramica trebuie ca priza pe care o utilizati sa fie una care sa permita conexiunea intrucat puterea acestui model este una de 6000W. Putem identifica si alte elemente ce tin de aspectul sau pozitia acesteia si datorita faptului ca este o plita realizata din sticla putem avea si ceea ce inseamna intretinerea foarte usoara.

Aderarea murdariei la suprafata plitei nu este una care sa va faac probleme in momentul in care vreti sa o curatati insa trebuie sa aveti grija la ceea ce inseamna temperatura zonelor de gatit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Hansa BHCI65123030 va ofera posibilitatea de a gati cu ajutorul a patru zone intre care veti avea doua normale cu o putere de 1.8 kW fiecare si doua zone de gatit mici a caror putere poate sa ajunga pana la 1.2 kW. Pentru partea de control a functionarii veti avea in lateralul acestui model panoul de control iar pentru o utilizare eficienta si sigura veti avea si un inidcator de caldura reziduala.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply