Electrolux EOC5654AOX

In bucatarie ca in orice alta locuinta trebuie sa fie prezente unele elemente care sa va ajute sa va bucurati de tot ceea ce inseamna confort si utilitate iar pentru asta lista de posibilitati este una destul de importanta. Pe lista de optiuni pe care le puteti avea se poate situa si un model precum Electrolux EOC5654AOX insa alegerea sa este una care poate fi determinata de una dintre multiplele caracteristici avantajoase.(oferta de AZI aici)

Electrolux EOC5654AOX

Despre Electrolux EOC5654AOX

Pentru inceput poate fi vorba despre faptul ca este un model incorporabil iar asta inseamna ca veti putea foarte simplu sa alegeti un astfel de model Electrolux EOC5654AOX in completare cu o anumita plita sau poate chiar si fara un astfel de electrocasnic.

Tot de caracteristica de a fi incorporabil mai putem lega si partea de utilare a bucatariei cu toate elementele de care aveti nevoie iar asta pentru ca veti putea exploata mult mai bine spatiul acesteia.

Despre Electrolux EOC5654AOX

Un model Electrolux EOC5654AOX potrivit

Citeste si despre Whirlpool ACWT 5G311/IX

Motivele care pot duce spre alegerea unui nou electrocasnic pentru locuinta voastra poate depinde cu siguranta de nevoile pe care le aveti insa poate fi vorba si despre posibilitatea de a oferii posibilitatea de a pregati unele preparate speciale celor care gatesc. Pentru partea de aducere in slujba voastra a Electrolux EOC5654AOX putem sa ne referim si la ceea ce inseamna caracteristicile constructive pe care le are.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Fiind incorporabil, va fi nevoie si de partea de mobilier sau poate partea de suport in care cuptorul sa fie asezat iar pentru asta dimensiunea acestui model este cea care conteaza. Valoarea exacta este de 59.4 cm la inaltime, 59.4 cm la latime si de 56.8 cm in partea de adancime. Sa nu uitam pentru pozitionare si aspectul privind operarea usii dar si ceea ce inseamna lungimea de 1.6m a cablului de alimentare.

Pana acum se poate vedea si faptul ca Electrolux EOC5654AOX este un cuptor incorporabil cu o functionare electrica ceea ce aduce si prezenta unui numar de functii foarte avantajos. Acest numar tine si de faptul ca veti avea posibilitatea unei reglari electronice a temperaturii sau de senzorul pentru mancare.

Citeste si despre Gorenje MO17DW

Numarul total de functii este de 9 iar in aceasta lista se afla si un grill, incalzirea inferioara sau superioara dar si partea de incalzire rapida. Daca trecem la partea de functii speciale si moderne precum cea de decongelare, functia de autocuratare pirolitica, cea de gatire cu aburi sau poate treapta pentru pizza vom putea vedea de ce un astfel de model este de preferat.

Pentru partea de siguranta ceea ce va conta foarte mult este posibilitatea de a bloca accesul la interfata de control, sistemul de tip usa rece dar si prezenta unui sistem de pornire/ oprire automata. La toate acestea putem sa mai adaugam si ceea ce inseamna afisajul de tip LED sau prezenta unui timer.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Fiind un model cu o functionare electrica vom avea si ceea ce inseamna eficienta acestui model din punct de vedere al consumului de energie electrica al Electrolux EOC5654AOX iar prin prisma functiilor si a volumului de 72l pozitia in clasa A este una benefica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply