Electrolux EOG2102AOX

Posibilitatea de a gati modern nu inseamna sa renuntati la tot ceea ce stiti sau la tot ceea ce va place si asta fie ca este vorba despre retete sau despre ce electrocasnice doriti sa aveti la dispozitie. Aceste elemente se pot intalni si in cazul in care sunteti pusi in fata faptului de a aduce un nou cuptor in bucataria voastra iar Electrolux EOG2102AOX poate fi o varianta optima.(oferta de AZI aici)

Electrolux EOG2102AOX

Despre Electrolux EOG2102AOX

Utilizarea unui cuptor precum Electrolux EOG2102AOX poate fi vazuta atat in stransa legatura cu cea a unei plite cat si de unul singur si asta fara nici un fel de probleme. Tot de o posibila prezenta a acestui model putem vorbi si daca vreti sa schimbati putin aspectul bucatariei sau sa schimbati efectiv un model mai vechi si depsasit.

Pentru a il alege insa trebuie sa vedeti si ce va ofera iar lista completa de functii si caracteristici este cea care va poate spune deca este un model cu un raport pret calitate foarte bun.

Despre Electrolux EOG2102AOX

Gatit placut cu Electrolux EOG2102AOX

Citeste si despre Star-Light FCF60NCWSS

Cand vorbim despre modificarile aduse buctariei posibilitatea de a opta pentru unele incorporabile inseamna si posibilitatea de a exploata mai bine spatiul de care dispune bucataria voastra. Pentru a putea vedea cat spatiu aveti nevoie sau cat spatiu v-ar mai ramane dupa alegerea acestui model Electrolux EOG2102AOX trebuie sa mergem la gama de caracteristici constructive.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Aceasta gama inseamna luarea in calcul a dimensiunii de 59.4 cm pentru inaltime, 59.4 cm pentru lungime si valoarea de 56.9 cm pentru adancime. Mai trebuie insa sa tineti seama de un aspect in ceea ce priveste pozitionarea acestui model si anume de faptul ca este un cuptor cu o functionare pe gaz dar pentru multi asta este exact ceea ce au nevoie si ce isi doresc.

Trebuie totusi sa aveti in vecinatatea acestui model si o sursa de curent iar ca si distanta orientativa veti avea lungimea de 1.6m a cordonului de alimentare. Aceasta caracteristica este legata de functiile pe care le ofera Electrolux EOG2102AOX si care pot incepe cu cea de aprindere integrata sau poate iluminarea interioara pentru a supraveghea ceea ce se gateste in interior.

Citeste si despre Beko HILW64222S

Posibilitatile de gatire tin insa si de elemente precum functia de incalzire inferioara sau poate de posibilitatea de a opta pentru utilizarea unui grill. Exista si elemente ce pot face diferenta chiar si intre acest cuptor si unele cu o functionare electrica iar rotisorul poate fi unul dintre acestea.

Pentru lista de functii avantajoase mai avem si partea de ventilator pentru racire dar si ceea ce inseamna avertizarea acustica la terminarea functiei sau timpul de gatire. Cum pentru unii cea mai mare problema vine in momentul in care cuptorul trebuie curatat insa pentru acest model veti avea functia de autocuratare catalitica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In orice utilizare si in cazul oricarui electrocasnic utilizat trebuie sa fie prezente si unele elemente de siguranta iar pentru cuptorul de 69l Electrolux EOG2102AOX asta inseamna prezenta unui termocuplu pentru siguranta cuptorului dar poate sa insemne si pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply