Beko BIG22102X

Pentru gatit fiecare dintre noi are gama de electrocasnice pe care se bazeaza si la care apeleaza cand are nevoie insa in acelasi timp putem sa ajungem si in punctul in care avem nevoie de o schimbare. Daca aceasta schimbare cuprinde si amenajarea bucatariei atunci cu siguranta poate fi vorba si despre alegerea unor noi modele de electrocasnice precum Beko BIG22102X.(oferta de AZI aici)

Beko BIG22102X

Despre Beko BIG22102X

Gama de incorporabile poate fi solutia potrivita atat pentru cei care vor sa schimbe ceva in bucataria lor cat si pentru cei care poate sunt in punctul in care utileaza propria bucatarie. Un cuptor incorporabil Beko BIG22102X poate fi astfel exact ceea ce aveti nevoie in acest moment si ceea ce va trebuie pentru a gati ceva bun.

Alegerea unui anumit model insa nu se bazeaza doar pe denumire oricat de recunoscuta ar fi aceasta ci conteaza si ceea ce poate sa ofere sau caracteristicile detinute.

Despre Beko BIG22102X

Bucate mai bune cu Beko BIG22102X

Citeste si despre Bosch SMS46KW00E

Intre cei care gatesc insa exista si persoane care raman fidele unor stiluri culinare clasice si care inca prefera sa gateasca cu ajutorul gazului. Pentru acestia Beko BIG22102X poate fi exact ceea ce au nevoie si mai mult poate fi modelul care sa ii ajute sa aiba o bucatarie utilata indiferent de suprafata acesteia pentru ca permite o utilizare mult mai avantajoasa spatiului din bucatarie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Un cuptor incorporabil precum acest model poate sa fie si o varianta optima in cazul in care doriti sa gatiti cu un cuptor pe gaz si cu o plita electrica si asta fara nici un fel de probleme sau poate chiar si in cazul in care nu vreti o plita. Pentru a vedea insa cat de mult va poate ajuta cuptorul putem sa trecem si la partea de caracteristici pe care le detine.

Pentru inceput fiindca am mentionat partea de pozitionare si utilizare avantajoasa a spatiului putem sa ne legam de ceea ce inseamna dimensiunea acestui model. Veti avea pentru inaltime 59.5 cm, pentru latime 59.4 cm iar pentru adancime 56.7 cm dar la aceasta valoare ami trebuie si cea a spatiului necesar pentru deschiderea usii.

Citeste si despre Hansa ZIM436EH

Faptul ca are o functionare pe gaz nu este un inconvenient pentru Beko BIG22102X ci poate fi exact ceea ce aveti nevoie mai ales ca vine cu un control foarte usor si accesibil oricarei persoane chiar si celor mai in varsta. Fiind totusi si un model din gama celor moderne veti avea unele functii care sa il puna in valoare si putem incepe cu rotisorul ce ofera posibilitatea de a gati o friptura perfecta.

Tot ca si ajutor pentru a gati aproape orice veti avea si grill-ul acestuia dar si posibilitatea de a seta timpul de gatit pe care il doriti. Suplimentar putem sa aducem in prim plan si partea de iluminare interioara pentru a supraveghea ceea ce se gateste dar si o functie de termostat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ce se mai poate vedea in cazul alegerii acestui model Beko BIG22102X este capacitatea de 66l dar si faptul ca veti avea o eficienta energetica ce il pozitioneaza in clasa A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply