Bosch SMS88TI36E

Nu se poate vorbi despre gatit fara a aduce in dicutie si ceea ce inseamna prezenta unor vase sau de ce nu a unor electrocasnice pe care sa le folositi. Ceea ce urmeaza gatitului este spalarea acestora si asezarea la locul lor iar daca vreti ca tot acest timp necesar spalarii sa il petreceti in alt mod atunci poate Bosch SMS88TI36E ar fi solutie.(vezi disponibilitatea)

Bosch SMS88TI36E

Despre Bosch SMS88TI36E

O masina de spalat vase precum este acest model Bosch SMS88TI36E poate fi exact ceea ce aveti nevoie si asta chiar si daca este vorba despre pozitionarea sa in cadrul bucatariei ce deserveste un anumit local.

Partea de utilizare diversificata insa este data de fiabilitatea de care da dovada, de caracteristicile moderne pe care le prezinta si unde se afla si capacitatea de spalare a Bosch SMS88TI36E de pana la 13 seturi.

Despre Bosch SMS88TI36E

Diferente majore inspre Bosch SMS88TI36E

Citeste si despre Bosch PUE611FB1E

Analiza caracteristicilor pe care le detine acest model Bosch SMS88TI36E va poate influenta inspre optarea spre aceasta si asta chiar daca pretul pare unul menit sa va tina la distanta. Sa nu uitam totusi lista de caracteristici efective detinute de acest model si asta poate incepe de la gabaritul pe care il are si mai exact de la dimensiunea de 84.5 x 60 x 60 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pozitionarea nu este deloc una problematica si la fel se intampla si in ceea ce tine de controlul functionarii acestui model pentru ca totul se face electronic. Partea de control inseamna si alegerea unui program potrivit pentru spalarea intregii cantitati de vase iar lista cuprinde 8 astfel de programe disponibile.

Printre cele 8 programe disponibile se afla unul de spalare intensiva, un programe de spalare Bio/ Eco dar si un program de spalare rapida daca vreti rezultate rapide. In cazul in care vreti aceleasi rezultate insa nu vreti sa spalati 13 seturi de vase puteti opta pentru optiunea de spalare pe jumatate incarcata iar ca si posibilitati de asezare a vaselor veti avea cele 3 cosuri disponibile.

Citeste si despre Beko DEN28320GB

Pe langa elementele sau caracteristicile specificate deja pentru a obtine o eficienta A pentru partea de spalare, de uscare si pentru clasa A+++ de eficienta energetica mai participa si alte elemente. Intre aceste elemente se afla poate programarea intarziata de pana la 24h, cele 6 niveluri de temperatura disponibile sau functii precum home connect, hygien Plus sau zona de spalare intensiva.

Tehnologiile care iau parte la functionarea acestui model sunt cele precum Aqua Sensor, sistemul de protectie pentru pahare, asistarea dozajului pentru detergent, displayul TFT, tehnologia de uscare Zeolite sau sistemul de spalare cu schimbator de caldura. Daca planul vostru este de a aseza la sfarsitul zilei vasele murdare si de a le scoate dimineata curate si uscate veti avea un programe special si pentru asta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In gama utilizarii diversificate sau diverse putem adauga si prezenta celor 3 nivele de reglare a cosurilor, de rafturile pliabile, de suportul pentru cesti sau pahare sau de faptul ca Bosch SMS88TI36E va ofera afisarea timpului ramas din programul de spalare, indicatorul de terminare al programului sau posibilitatea de a o bloca impotriva deschiderii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply