Zanussi ZOB35702BV

Bucataria poate fi partea preferata a unei locuinte de catre foarte multe persoane si asta pentru ca isi pot pune in practica multe dintre ideile culinare pe care le au sau poate sa experimenteze anumite preparate. Pentru a face asta trebuie sa fie prezente si anumite electrocasnice pe care sa le folositi pentru a avea eficienta dorita iar Zanussi ZOB35702BV poate sa fie si el unul dintre cele prezente.(Doar acum la reducere)

Zanussi ZOB35702BV

Despre Zanussi ZOB35702BV

Un cuptor poate fi prezent intr-o locuinta fie ca este vorba si despre o plita sau poate despre utilizarea unui model Zanussi ZOB35702BV de unul singur. La fel de bine poate fi vorba si despre asocierea acestui model cu alte electrocasnice necesare si totul pentru a va fi voua mai usor.

Faptul ca veti avea un cuptor incorporabil este insa doar o prima caracteristica ce poate sa va faca sa priviti cu alti ochi modul de amenajare al bucatariei.

Despre Zanussi ZOB35702BV

Plusuri pentru Zanussi ZOB35702BV

Citeste si despre Star-Light FCF60RETRO

Caracteristica de a fi incorporabil poate fi considerata ca un prim plus pentru Zanussi ZOB35702BV insa aceast aspect vine insotit si de faptul ca este vorba despre un cuptor electric. In acest fel aveti posibilitatea de a folosi mult mai bine suprafata locuintei dar in acelasi timp si de a putea opta poate pentru un cuptor electric si care sa fie insotit de o plita pe gaz.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Stilul de gatit al fiecaruia este cel care dicteaza faptul ca puteti alege acest model impreuna cu alte produse insa alegerea acestui model inseamna sa si alocati spatiul necesar pentru instalare. Acest spatiu tine insa si de faptul ca veti avea un cuptor cu o dimensiune de 59 x 59.4 x 56 cm si la care punem deschiderea usii si operarea tavilor fie ca este cea de copt emailata cu care este prevazut sau de una speciala a voastra.

Partea de usa are un rol important si in ceea ce inseamna aspectul acestui model pentru ca este realizat din sticla iar asta impreuna cu nuanta de negru si cu panoul de control cu afisaj LCD vor aduce acel aer modern si special. Putem sa privim pentru pozitionare si la faptul ca Zanussi ZOB35702BV are un cablu de alimentare cu o lungime de 1.1m sau la faptul ca se alimenteaza la o tensiune de 220-240V cu 50-60Hz.

Citeste si despre Samsung MS23F301EAW

Partea de alimentare mai depinde si de folosirea poate a unui prelungitor insa acesta trebuie sa tina cont si de partea de putere de 2515W.

O alimentare electrica inseamna si prezenta unui numar mai mare de functii pe care sa le folositi, iar pentru asta vom avea si ceea ce inseamna cele doua nivele de coacere, elementele de incalzire sub forma de inel, functia de grill sau cea de incalzire inferioara sau superioara. Putem sa continuam insa pentru ca mai sunt elemente de vazut si veti avea semnalizarea sonora la terminarea programului sau timpului setat dar si partea de iluminare interioara.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Puteti sa va ajutati si de ceea ce inseamna functia de timer sau de cea de decongelare insa intreaga functionare a Zanussi ZOB35702BV inseamna si un consum de energie specific clasei A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply