Electrolux EOA3400AOX

Un mod de a gati poate fi cel clasic si care nu tot timpul garanteaza reusite insa puteti foarte usor sa va orientati si catre ceea ce inseamna posibilitatea de a gati modern si foarte usor in acelasi timp. Acest lucru insa presupune ca si electrocasnicele din bucataria voastra sa fie unele prielnice si sa va permita sa gatiti orice si oricand si Electrolux EOA3400AOX poate sa faca asta.(cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EOA3400AOX

Despre Electrolux EOA3400AOX

Un nou cuptor poate sa faca diferenta intre o reteta si un preparat reusit si o incercare in care fie prajitura sau desertul nu a fost copt uniform fie poate chiar s-a ars insa Electrolux EOA3400AOX poate sa faca diferenta si intre a gati mai repede si mai usor si a sta mai mult timp in bucatarie.

Pentru a observa totusi ceea ce inseamna diferenta dintre acest model si multe altele putem sa vorbim si despre ceea ce ofera atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere functional.

Despre Electrolux EOA3400AOX

Timp redus si eficient cu Electrolux EOA3400AOX

Citeste si despre Samsung MG23F301TAK

Pentru aspect aducerea Electrolux EOA3400AOX in bucataria voastra ii va oferii acesteia un aer cu totul special, un aer modern si elegant in acelasi timp si asta doar prin simpla sa prezenta si prin intermediul finisajelor pe care le are. Sa nu uitam totusi si de partea legata de pozitionarea sa pentru ca este un model de cuptor incorporabil si necesita anumite lucruri pentru a ajunge in slujba voastra.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Ceea ce trebuie sa faceti este doar sa aveti mobilierul potrivit sau suportul potrivit pentru asezarea acestuia si asta pentru ca vine cu o dimensiune de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm. Pentru alte modele mai era vorba cand alegeati pozitia potrivita si despre legarea la sursa de alimentare insa pentru Electrolux EOA3400AOX nu veti avea probleme pentru ca este un model cu o functionare electrica.

Tot ca si plus faptul ca este un model incorproabil va poate ajuta sa folositi si sa utilati mai bine bucataria si asta fie ca mai este vorba si despre o plita sau poate chiar si fara astfel de combinatii. Totusi ca si alimentare veti avea partea de cordon de alimentare cu o lungime de 1.5m iar daca vreti sa apelati la un prelungitor nu ar strica sa tineti cont de puterea de 2780W pe care o are cuptorul.

Citeste si despre Electrolux EGH6343BOX

Cum am ajuns la puterea consumata si la conectarea la o priza poate nu ar strica sa stiti si ceea ce inseamna eficienta din acest punct de vedere si mai exact faptul ca este un model pozitionat in clasa de eficienta energetica A.

Posibilitatea de a gati tine si de functionarea electrica, si de capacitatea de 72l dar si de partea de functii si programe pe care le ofera. Veti avea un total de 8 functii de gatit disponibile si intre acestea mentionam un grill cu suprafata mare, un timer, incalzirea inferioara sau cea superioara.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pentru partea de dupa utilizare si care poate fi usor problematica in unele cazuri Electrolux EOA3400AOX va pune la dispozitie o functie de autocuratare catalitica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply