Whirlpool AKZM 8480 S

Intrarea in bucatarie pentru a gati ceva poate fi o placere pentru foarte multi insa tot pentru foarte multi acest lucru poate fi un inconvenient major. Un lucru care poate sa faca diferenta dintre cele doua situatii sau care sa incline balanta spre gatitul cu placere poate fi gama de electrocasnice pe care o folositi si daca printre acestea se afla si vreun model precum Whirlpool AKZM 8480 S.(Doar acum la reducere)

Whirlpool AKZM 8480 S

Despre Whirlpool AKZM 8480 S

Un cuptor este important pentru toate persoanele care doresc sa pregateasca pentru familie sau musafiri fie un desert fie un fel principal. Whirlpool AKZM 8480 S poate sa ajute in aceasta directie din mai multe considerente fie ca este vorba despre stabilirea conditiilor de coacere sau despre posibilitatea ca bucataria voastra sa fie mai spatioasa.

Fiindca discutam totusi despre un model modern trebuie sa vedem si ceea ce inseamna utilizarea sa dar si aducerea sa in slujba voastra iar pretul de achizitie poate sa cantareasca foarte mult.

Despre Whirlpool AKZM 8480 S

Un aer aparte al Whirlpool AKZM 8480 S

Citeste si despre Whirlpool WFC3C26P

Aducerea sa in cadrul bucatariei cu siguranta va influenta partea de eficienta a bucatariei insa va influenta si partea de aspect. Aceasta latura este data de faptul ca Whirlpool AKZM 8480 S are o culoare de Quartz light insa si unele finisaje reusite si panou de control electronic cu afisaj de tip Digital.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Faptul ca este un cuptor modern si ca va poate ajuta atat la partea de amenajare a bucatariei cat si la gatit mai depinde de faptul ca este un cuptor incorporabil si unul cu o functionare electrica. Luand lucrurile pe rand vom putea sa incepem cu partea de pozitionare in bucatarie sau de alegere a mobilierului potrivit si asta pentru ca masoara 59.5 x 59.5 x 56.4 cm.

Pentru pozitionare pe langa dimensiune va mai conta si ceea ce inseamna deschiderea usii insa cam atat pentru ca de si cablul de alimentare are o lungime de doar 90cm se poate apela fara probleme la un prelungitor. Functionarea electrica este mai avantajoasa decat cea pe gaz atat prin usurinta instalarii cat si prin ceea ce inseamna stabilirea setarilor exacte de coacere.

Citeste si despre Star-Light FCF60RETRO

Pentru gatit veti avea la dispozitie un cuptor Whirlpool AKZM 8480 S cu un volum de 73l in care cu siguranta veti putea pregati de la produse de panificatie pana la unele deserturi complexe. Veti putea sa va ajutati in partea de activitate culinara de una dintre cele 16 functii prezente si intre acestea se afla una Maxi Cooking, o functie Ready2cook sau poate cea de coacere conventionala.

Posibilitatile de gatire pot sa insemne insa si utilizarea unui grill, a unei functii de incalzire rapida sau a treptei speciale pentru pizza iar pentru a sti daca totul este gata puteti seta timer-ul sau puteti supraveghea cu functia de iluminare interioara.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ca si modernitate trebuie sa aveti si un ajutor pentru partea de intretinere prin prisma prezentei unei functii de autocuratare dar si o prietenie cu ceea ce inseamna consumul de resurse iar clasa de eficienta in care se pozitioneaza Whirlpool AKZM 8480 S este A+.

  1. Foarte frumos insa in scurt timp devine foarte urat, apar pete intre sticla si vopseaua aceea bej, pete care nu pot fi curatate. De asemenea nu functioneaza cand ai tensiunea la retea mai mica.