Bosch SPS25CW05E

De fiecare data unele activitati casnice se leaga intre ele si de exemplu putem sa discutam despre partea de gatire a unor mancaruri si partea in care trebuie sa spalati vasele pe care le-ati folosit la activitatea de gatit sau poate la activitatea de servit a mancarii.(vezi disponibilitatea)

Bosch SPS25CW05E

Despre Bosch SPS25CW05E

De si in cele mai multe cazuri modalitatea de a scapa de vase murdare presupune o spalare manuala alegerea Bosch SPS25CW05E va poate ajuta cu siguranta mult mai mult.

Bosch SPS25CW05E
Masina de spalat vase Bosch SPS25CW05E, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Prezenta unei masini de spalat vase Bosch SPS25CW05E este benefica pentru cei care au nevoie de un ajutor in ceea ce priveste partea de spalare a unei cantitati mari de vase dar la fel de simplu poate fi prezenta in orice bucatarie in care spalatul manual este un inconvenient major.

Despre Bosch SPS25CW05E

Mai mult decat un ajutor

Citeste si despre Beko KMD3102W

Aducerea unui astfel de model Bosch SPS25CW05E poate fi vazuta ca un plus pentru ceea ce inseamna economia de timp si de efort in partea de activitati casnice ce trebuie efectuate de zi cu zi intr-o bucatarie si locuinta. Trebuie analizat insa si ce caracteristici puteti sa folositi din partea acestui model pentru a vedea daca este exact solutia potrivita pentru voi si nevoile voastre.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Un prim indiciu al acestui lucru poate fi designul pe care il are si care nu tine doar de aspectul compact ci si de ceea ce reprezinta gabaritul Bosch SPS25CW05E. Daca pentru transport trebuie sa tineti cont de greutatea de 40 kg pentru asezarea efectiva trebuie sa aveti in vedere latimea de 45cm, adancimea de 60 cm sau inaltimea de 84.5 cm. Sunt si persoane care se gandesc in momentul achizitiei unei masini de spalat si la partea de liniste a locuintei cand acestea sunt in functionare iar pentru aceasta masina de spalat nivelul de zgomot este unul de maxim 48dB.

Ca orice alt electrocasnic si o masina de spalat vase presupune un anumit consum de resurse si veti avea pentru apa un consum de 14l/ ciclu de spalare normal, de 8.5l in program Eco si de 2380l pe an. Pentru energia electrica veti avea un consum mediu anual de 220 kW iar asta duce la pozitionarea Bosch SPS25CW05E in clasa de eficienta energetica A+.

Citeste si despre Beko DFN26420W

Nu doar partea de consum sau de asezare conteaza ci si partea de utilizare efectiva iar asta inseamna sa apelati la incarcarea celor 9 seturi pe care Bosch SPS25CW05E le poate spala simultan. Aceasta cantitate poate fi ingrijita cu ajutorul unuia dintre cele 5 programe si unde veti gasi un program intensiv, un program de spalare rapida, programul de spalare Bio/ Eco dar si posibilitatea alegerii unui program de prespalare.

Tot ca si mijloc de evaluare a eficientei pe care o masina de spalat vase o poate avea este si calitatea procesului de spalare si cea a procesului de uscare iar pentru acest model asta inseamna pozitionarea in clasa de eficienta A.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Elementele moderne sunt cu siguranta necesare pentru a putea discuta despre o locuinta moderna si o locuinta ce ofera maximum de confort iar o masina de spalat vase trebuie sa fie prezenta in mod obligatoriu.