Bosch PKE611D17E

In bucatarie ca si in oricare incapere din cadrul unei locuinte trebuie pus accentul pe acele elemente care va pot ajuta sa va bucurati de tot ce inseamna confort, flexibilitate dar si eficienta iar posibilitatea de a utiliza un model precum Bosch PKE611D17E poate sa va ofere exact acest lucru.(vezi oferta de AZI)

Bosch PKE611D17E

Despre Bosch PKE611D17E

O plita poate fi sau mai bine pus este prezenta peste tot, in orice locuinta si asta pentru ca in majoritatea cazurilor este foarte greu dar nu imposibil sa gateste doar cu un cuptor fie ca este vorba despre un desert, despre un fel principal sau poate doar de o gustare iar Bosch PKE611D17E sustine asta.

LG 49LH615V
Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH615V, Full HD

Veti avea totusi posibilitatea si de a va convinge insa de ce poate sa faca acest model insa caracteristicile care sa o recomande sunt atat legate de partea de aducere, de utilizare dar si de partea de dupa utilizare.

Despre Bosch PKE611D17E

O plita Bosch PKE611D17E potrivita unde trebuie

Citeste si despre Star-Light FCF60NCWSS

Faptul ca veti putea sa utilizati o plita incorporabila poate sa insemne o flexibilitate sporita inca de la ceea ce inseamna amenajarea bucatariei iar asta prin prisma faptului ca veti putea sa o pozitionati exact unde vreti sau cum vreti. Indiferent de bucataria pe care vreti sa o obtineti Bosch PKE611D17E poate fi elementul care sa faca diferenta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Partea de pozitionare se poate face independent de un cuptor sau poate fi vorba chiar si de lipsa unui cuptor insa plita aceasta inseamna o flexibilitate si din perspectiva pozitionarii datorita alimentarii acestui model. Fiind vorba despre un model cu o functionare electrica nu mai trebuie sa fiti conditionati cum poate se intampla cand vine vorba despre pozitionarea unui model cu o functionare pe gaz.

Trebuie sa vedeti totusi si ceea ce necesita acest model din acest punct de vedere si trebuie sa aveti in vedere faptul ca necesita un anumit blat de bucatarie pentru instalare. Caracteristicile blatului trebuie sa tina cont de cele constructive ale Bosch PKE611D17E si veti avea dimensiunea de 5.1 x 59.2 x 52.2 cm ceea ce inseamna ca veti avea nevoie de o nisa cu o dimensiune de 5.4 x 56 x 49 – 50 cm.

Citeste si despre Hansa FCEW63010

Conditiile instalarii mai pot face referire si la partea de grosime a blatului insa nu va fi nevoie decat de unul care sa masoare 20 mm iar daca avem nevoie de informatii cu privire la conectarea la o sursa de curent va fi nevoie de a tine cont ca nivelul de consum este unul de 6600W.

La capitolul pozitionare se poate observa destul de usor ceea ce ofera acest model insa pentru partea de utilizare veti avea marile avantaje. Veti putea sa optati pentru alegerea uneia dintre cele 4 zone pentru gatit iar controlul acestora inseamna folosirea panoului de control dispus frontal si care este de tip touch select.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Viteza de gatire poate depinde si de ceea ce inseamna cele 17 trepte de putere dar veti avea si o utilizare sigura intrucat este prezent un afisaj electronic, un indicator caldura reziduala, un sistem de protectie a copiilor dar si o functie de deconectare automata.