Tefal Wizzo QB307538

Achizitia unui robot de bucatarie nu se face asa usor. Trebuie sa acordati atentie accesoriilor pe care le are acesta, cu cat are mai multe, cu atat acesta va fi mai util, iar gatitul va fi mai divers. O indicatie in acest sens este robotul de bucatarie Tefal Wizzo QB307538, care va fi un mare ajutor in orice bucatarie, mai ales acolo unde se gateste destul de des. (vezi reducerile de AZI)

Despre Tefal Wizzo QB307538

Despre culoarea acestui model trebuie precizat ca este rosu, dar si inoxul. Are un design inteligent, care va va ajuta sa il pozitionati mai bine in bucatarie. Are o deschidere frontala, butoanele fiind asezate la fel, ceea ce va face utilizarea sa mai simpla.

Un sistem util pe care il include acest robot de bucatarie in ceea ce priveste gatitul este sistemul anti-alunecare. De asemenea, are 7 trepte de viteze, ceea ce inseamna ca acest robot de bucatarie va va ajuta sa pregatiti mese cu adevarat speciale.

Despre Tefal Wizzo QB307538

Ce specificatii tehnice are robotul de bucatarie Tefal Wizzo QB307538

Citeste si despre Gorenje Simplicity GV6SY2B

Kitchen Machine este un accesoriu util, care va va ajuta sa pregatiti o diversitate de feluri de mancare. Blenderul este necesar pentru a realiza divrse activitati ceva mai rapid, cum ar fi tocatul cepei, acesta nefiind tocmai placut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Robotul de bucatarie Tefal Wizzo QB307538 mai are si o masina de tocat pentru ca alimentele si carnea sa fie taiate corespunzator. Are si 4 trepte de viteze, fiind unele de mare utilitate, astfel incat sa puteti schimba viteza in functie de alimentul pe care il pregatiti. Nu trebuie uitat nici de puterea acestui aparat electrocasnic, cea pe care o are acest robot de bucatarie fiind de 700 W.

Bolul sau este unul incapator, mai exact, are o capacitate de 4 l. Acest lucru inseamna ca va veti bucura de o cantitate cat mai mare de mancare, care poate fi gatita intr-un timp cat mai scurt. Despre blender, trebuie spus ca are si el o capacitate de 1 l. In ceea ce priveste framantarea aluatului, trebuie spus ca acest robot de bucatarie are o capacitate de framantare de 2700 g.

Citeste si despre CuGorenje MO17MW

Robotul de bucatarie Tefal Wizzo QB307538 prezinta tehnologia Flex Whisk. Acesta este de mare ajutor pentru a bate albusurile, astfel incat sa fie cat mai pufoase. In ceea ce priveste capacitatea de aluat de paine pe care o poate avea acesta, trebuie spus ca este de 0,8 kg. In plus, pentru prajituri, va putea produce o capacitate de aluat care va avea 2,7 kg.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, acest model de robot de bucatarie are o multitudine de accesorii pentru ca prepararea alimentelor acasa la dumneavoastra sa fie una cat mai profesionala. Nu va mai trebui sa mergeti la restaurant, intrucat acest robot de bucatarie va va ajuta sa pregatiti o masa cat mai gustoasa si rapida. Pretul nu este unul mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply