Sharp R220S

Va aflati in cautarea unui cuptor cu microunde care sa vina cu capacitate buna, rapiditate si posibilitatea de a pastra prospetimea alimentelor, chiar daca acestea au trecut prin procesul de reincalzire? Atunci este clar ca aveti nevoie de modelul din gama Sharp. Mai precis este vorba de cuptorul cu microunde Sharp R220S, un produs menit sa-si faca treaba excelent. (vezi oferta de AZI)

Despre Sharp R220S

Cuptorul cu microunde Sharp R220S are o capacitate generoasa, de 20L. In comparatie cu alte cuptoare, care vin doar cu 15-17 L, putem spune ca modelul Sharp se descurca destul de bine. El ofera spatiu suficient, chiar si pentru vase mai mari, cum ar fi canile mai inalte folosite pentru lapte sau cafea, oalele de supa, farmuriile mai largi cu mancare.

Acest lucru face ca modelul de cuptor prezentat sa fie o optiune buna chiar si pentru familiile cu copii, adica acolo unde se consuma destul de multa mancare.

Despre Sharp R220S

Cuptorul cu microunde Sharp R220S –atentie la detalii

Citeste si despre Bosch MUM54230

In ceea ce priveste designul, modelul este ideal pentru bucatariile cu iz modern, cu personalitate, caracterizate prin eleganta. Astfel, se poate observa ca producatorii Sharp si-au dorit sa scoata cuptorul din tipare, imbracandu-l in carcasa de culoare argintie, moderna. Astfel, acesta reuseste sa atraga atenta discret, fiind adesea considerat o bijuterie electrocasnica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Insa, desi designul este unul sofistica, iar abilitatile sunt unele bune, cuptorul prezentat nu vine cu un pret exagerat de mare. Ba dimpotriva, am putea spune ca acesta se incadreaza in tipare, atunci cand vine vorba de banii pe care utilizatorii trebuie sa-i plateasca pentru el.

Mergem mai departe cu recenzia noastra si va spunem ca dispozitivul cu microunde Sharp R220S are o putere de 800 W. Astfel, acesta vine cu un consum redus. Acest lucru se datoreaza si faptului ca el este capabil sa gateasca rapid alimentele. Si daca tot am vorbit anterior despre design, trebuie sa mentionam panoul de comanda al cuptorului.

Citeste si despre LG MH6042D

Acesta este in format digital. Avand in vedere ca traim intr-o era moderna, digitala chiar, alegerea producatorilor pentru acest cuptor a fost una de succes. Astfel, comenzile privind modelul se realizeaza usor, intuitiv. Printr-o singura atingere se poate seta comanda dorita.

Ba mai mult cuptorul cu microunde Sharp R220S are si timer. Acesta indica exact timpul ramas pana la finalizarea fiecarui ciclu de gatire sau incalzire al alimentelor. El poate fi folosit cu succes si pentru dezghetare, indiferent ca este vorba de legume sau de carne. Si nu doar timerul face parte dintre dotarile produsului, ci si un ceas care functioneaza perfect.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In cazul in care sunteti genul de utilizator care isi doreste cu adevarat economii, sfatul nostru este sa setati cu incredere functia Energy Save Mode. Acesta va duce la reale imbunatatiri in ceea ce priveste factura la energie. Din punct de vedere al accesoriilor, modelul dispune de un suport rotund. Acesta indica spatiul pe care pot fi asezate cu succes vasele cu alimente. Dimensiunile cuptorului sunt mai mult decat potrivite, acestea fiind de 439.5 x 358.5 x 257.8 mm. Greutatea este una obisnuita: 11,5 kg. Desigur, exista si cuptoare ceva mai usoare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply