Tefal Doubleforce Compact DO546838

Atunci cand va doriti un robot de bucatarie pentru locuinta dumneavoastra, este necesar sa va asigurati ca acesta dispune de caracteristicile si accesoriile care trebuie, astfel incat sa va bucurati de un gatit divers si rapid. (vezi reducerile de AZI)

Despre Tefal Doubleforce Compact DO546838

Tocmai de aceea, noi va recomandam un model bun, care sa va ajute sa gatiti asa cum nu ati mai facut-o pana acum. Un astfel de model este robotul de bucatarie Tefal Doubleforce Compact DO546838.

Acest robot de bucatarie este de culoare neagra, fiind potrivit pentru orice bucatarie, conferindu-i un aspect modern. De asemenea, nu ocupa nici mult spatiu in locul din bucatarie, acesta fiind exact ceea ce va trebuie.

Despre Tefal Doubleforce Compact DO546838

Importanta dotarilor tehnice pe care le are robotului de bucatarie Tefal Doubleforce Compact DO546838 pentru utilizarea in bucatarie

Citeste si despre Beko DIN28430

Puterea de care da dovada acest model de robot de bucatarie este una destul de mare, aceasta fiind de 800 W. Treptele sale de viteza sunt in numar de 2, asa incat sa puteti seta treapta corespunzatoare alimentului potrivit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Robotul de bucatarie Tefal Doubleforce Compact DO546838 este dotat si cu un blender, astfel incat gatitul sa fie unul mai divers. In plus, mai detine si un mini tocator, astfel incat sa puteti marunti alimentele. Despre functiile pe care le are acest aparat electrocasnic, trebuie spus faptul ca sunt in numar de 29, acesta fiind un avantaj demn de luat in calcul. Astfel ca, acesta poate sa va ofere o gama larga de functii, ceea ce inseamna ca puteti gati ceva mai divers. Un astfel de robot de bucataire

Este un robot de bucatarie a carui capacitate este de 3 l, astfel ca puteti gati destul de mult intr-un timp destul de scurt. Detine si un acc framantat, acesta fiind util pentru aluatul pentru prajituri pe care veti vrea sa le pregatiti. Un aspect care nu se intalneste la orice robot de bucatarie este spatula. Robotul de bucatarie Tefal Doubleforce Compact DO546838 are si un disc de radere de mare utilitate pentru legume. Trebuie mentionat si faptul ca accesoriile pe care la are acesta vor contribui o mai mare diversitate a functiilor sale. Mai exact, poate fi vorba despre tocare, feliere sau chair framantare.

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

O caracteristica ce trebuie amintita este aceea ca are doua motoare, despre care trebuie stiut ca sunt colorate diferit. Cel mov are viteza mica si putere mare de invartire pentru tocare. DoubleForce Compact poate forma 6 optiuni de viteza, fapt datorat celor 2 nivele de viteza pe care le are acesta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Un ultim aspect, insa destul de important este pretul acestui robot de bucatarie Tefal Doubleforce Compact DO546838. Astfel ca, trebuie spus ca nu este unul ridicat, dimpotriva, este destul de bun. Accesoriile sale sunt in numar mare, dupa cum se poate observa, ceea ce este un mare plus, ceea ce il face un produs util.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply