Star-Light FCF60RETBL

Atunci cand vreti sa cumparati un aragaz trebuie sa va ganditi daca aveti nevoie si de un grill sau rotisor pentru a prepara alimentele. Daca aveti nevoie, noi va facem o recomandare, aceasta fiind chiar aragazul mixt Star-Light FCF60RETBL. (vezi disponibilitatea)

Despre Star-Light FCF60RETBL

Important de spus despre acest model este faptul ca are un gratar care este realizat din fonta, acesta fiind destul de rezistent. Culoarea de care dispune acest exemplar este negrul, fiind o culoare inedita. Dimensiunile pe care le are acest model sunt (IxLxA cm) de 85 x 60 x 60 cm. De spus despre acest model este si faptul ca are picioruse ajustabile, care il vor face mai usor de deplasat dintr-un loc in altul.

Star-Light FCF60RETBL
Aragaz mixt Star-Light FCF60RETBL, 4 arzatoare gaz, Gratar fonta, Aprindere electrica, Siguranta plita, Cuptor electric multifunctional, Grill, Convectie, Rotisor, Timer, 60 cm, Retro, Negru

Acest aragaz este un model care se alimenteaza pe gaz de gaz. In schimb, cuptorul functioneaza pe gaza de curent electric, fiind diferit de aragaz.

Despre Star-Light FCF60RETBL

Aragaz mixt Star-Light FCF60RETBL – despre beneficiile pe care le include

Citeste si despre Whirlpool WFC 3C26

O trasatura de care trebuie tinut cont la astfel de achizitie este alimentarea plitei aragazului. Acest model are o plita care se alimenteaza pe gaz, o modalitate destul de cautata de a prepara alimentele. De asemenea, aceasta se aprinde electric si include 4 arzatoare in componeneta sa, fiind gata pentru prepararea alimentelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul mixt Star-Light FCF60RETBL are un arzator mare si unul mic. Mai are si 2 arzatoare normale unde se vor prepara diverse tipuri de mancaruri. Cel normal are o putere de a prepara de 2.5 kW. Despre cel mic trebuie spus ca este alimentat cu o putere de 0.9 kW. Referitor la arzatorul normal, trebuie spus care include o putere de 1.65 kW.

Cuptorul din dotarea sa este prevazut cu un grill, dar si cu un rotisor. Despre ambele trebuie spus ca va vor ajuta sa pregatiti alimentele cat mai sofisticat, dar si sanatos, precum si intr-un timp cat mai scurt. Asta pentru ca acesta este alimentat electric, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru prepararea mancarii. In privinta capacitatii pe care o are trebuie spus ca este de 62 l, astefel, se poate considera faptul ca este un exemplar destul de incapator. Timerul pe care il are acest model este unul analogic, ceea ce este un alt avantaj.

Citeste si despre Samsung MG23F301TAK

Aragaz mixt Star-Light FCF60RETBL este un model care dispune si de functia de iluminare. Aceasta va va ajuta observati mai bine cum se preparara mancarea dumneavoastra. Are si incalzire inferioara, precum si cea superioara. Acest model are un capac de sticla, care va acoperi arzatoarele. Sertarul inferior pentru vase, tava si gratarul epntru cuptor fac si ele parte din componenta modelului.

Gratarul pe care il are plita este realizat din fonta, ceea ce inseamna ca va fi destul de rezistent in timp. Manerul usii , precum si si butoanele acesteia sunt realizate din bronz. Mai trebuie spus ca lungimea cablului electric este de 1.5 m. De spus este si faptul ca destine protectie pentru butoane

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul mixt Star-Light FCF60RETBL este un aragaz ce isi merita banii. Acesta are un cuptor care detine functii destul de importante pentru ca gatitul sa fie unul cat mai eficient. De asemenea, are 4 arzatoare, care il fac potrivit pentru o familie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply