Hansa FCMW59119

In bucatarie, vreme diversitate. Vrem de toate. Electrocasnice economice, dar si cu un design placut. Dispozitive rapide, dar si eficiente. Iar cand vine vorba de gatit, decizia este destul de greu de luat: ce sa tip de aragaz este mai potrivit, oare? Sa fie unul cu alimentare pe baza de gaz sau unul electric? Dar ce ziceti de un model mixt? Adica unul care sa le aiba pe amandoua si sa va permita sa le folositi oricand aveti nevoie? In acest sens, va oferim drept exempplu aragazul mixt Hansa FCMW59119, un produs care a trecut cu brio foarte multe dintre testele noastre. Si iata de ce a fost capabil de acest lucru. (vezi disponibilitatea)

Hansa FCMW59119

Despre Hansa FCMW59119

Sa vorbim un pic si despre designul acestui model. El are in dotare doua tipuri de arzatoare, care se remarca imediat. Doua sunt electrice, doua au alimentare pe baza de gaz. Acest lucru il face pe utilizator sa se simta liber sa prepare orice tip de alimente, incepand cu carnea si terminand cu legumele.

In plus, in materie de culori, producatorii au stiut ce sa-i ofere acestui produs: doua culori simple, clasice. Vorbim, desigur, de combinati alb cu negru, usor de gestionat atunci cand vine vorba de asortat.

Despre Hansa FCMW59119

Aragaz mixt Hansa FCMW59119 – un aragaz pentru cei care nu se pot hotari ce sa aleaga

Citeste si despre Hansa FCCW54009

Butoanele acestui aragaz din gama Hansa sunt dispuse frontal. Ele se rotesc usor si nu solicita niciun fel de efort din partea utilizatorului obisnuit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Clasa de energie electrica este A, ceea ce este destul de bine pentru un aragaz electric. Cele din gama B determina facturi mai mari la energie electrica. In ceea ce priveste temporizatorul cuptorului ce apartine modelului mixt Hansa FCMW59119, putem spune ca acesta este mecanic. Acest lucru inseamna ca utilizatorul seteaza el insusi timpul de preparare al mancarurilor care necesita coacere. Insa, atentie. Acesta trebuie sa fie de maximum 99 de minute. Iar cand timpul va trece, utilizatorul va fi notificat printr-un sunet. Acesta este suficient de tare, incat sa nu fie ratat sau ignorat. In orice caz, el nu devine deranjant.

Trebuie sa vorbim si despre functiile cuptorului. Acestea sunt in numar de 10 si sunt foarte eficiente. Intre ele, amintim: ventilatorulul + rezistenta, superioara + rezistenta, grill + rezistenta, decongelare simpla, grill simplu, rezistenta inferioara, convectie, preincalzire rapida etc.

Citeste si despre Aragazul Beko FSHT62111GX

Important este de remarcat faptul ca indiferent de ce alimente este vorba, cuptorul prezentat are mereu grija sa se ocupe de ele. Curentii de aer cald distribuiti cu ajutorul ventilatorului din dotare fac ca absolut toate alimentele sa fie bine patrunse. Asa ca gata cu painea sau pizza necoapta.

Preincalzirea este o functie care determina economisire de tip. Practic, dureaza doar 4 minute pana acest cuptor ajunge la 150 de grade. Fuctia de decongelare este prezenta si ea printre dotari si este folosita pentru orice tip de alimente: de la carne si pana la peste si prajituri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Capacul acestui aragaz este emailat, avand culoarea alba. Pretul este si el potrivit, ceea ce inseamna ca aragazul merita pe deplin investitia. Totodata, deloc de ignorat este si aprinderea electrica.