Zanussi ZCK552G1WA

Un aragaz se afla printre cele mai importante aparate dintr-o bucatarie. Acesta trebuie sa fie pe placul celui care il alege, dar si pe masura necesitatilor. Avand in vedere acest aspect, trebuie spus ca pe piata sunt diverse modele concepute pentru familii. (vezi disponibilitatea)

Despre Zanussi ZCK552G1WA

Daca aveti nevoie de un aragaz care sa includa un cuptor de bucatarie multifunctional, atunci va numarati printre norocosi. Asta pentru ca exista un model care sa vi se potriveasca. Este vorba despre un exemplar din gama Zanussi. Acesta are numeroase functii care il fac potrivit pentru o bucatarie unde se gateste destul de mult. Astfel, va recomandam aragazul mixt Zanussi ZCK552G1WA.

Latimea de care dispune modelul este de 50 m, aceasta fiind destul de buna. Astfel, nu va veti mai face griji ca acesta nu va incapea in spatiul pe care l-ati pastrat pentru a-l aseza. De asemenea, marimea este destul de buna, avand dimensiuni (IxLxA cm) de 85.5 x 50 x 60 cm.

Despre Zanussi ZCK552G1WA

Aragaz mixt Zanussi ZCK552G1WA – cum se prezinta din pucnt de vedere tehnic

Citeste si despre Gorenje MO17MW

Aragaz mixt Zanussi ZCK552G1WA are o plita care se alimenteaza pe gaz. Aceasta este una destul de buna, gatitul la flacara avand multi adepti si in ziua de azi. In ceea ce priveste numarul arzatoarelor trebuie spus ca sunt de 4. Acestea sunt de marimile: un arzator mare, unul mic si 2 normale. In ceea ce priveste modalitatea de aprindere a acestuia trebuie spus ca este de tip electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Siguranta este un aspect demn de luat in calcul atunci cand vine vorba despre caracteristicile acestui model. Puterea celor 3 arzatoare este: cea pe care o are arzatorul mare este de 3 Kw, a celui mic este de 1 kW, iar a celui normal este de 2 kW. Acestea sunt tocmai bune pentru a face gatitul eficient.

O alta caracteristica importanta despre aragazul mixt Zanussi ZCK552G1WA este acela ca include si un cuptor. Acestui cuptor ii revine si un grill, pe care veti pregati alimente, precum legume, dar si carne. Alimentarea cuptorului este electrica. Capacitatea pe care o include este de 56 l, ceea ce este destul de bine.

Citeste si despre Bosch SPS25CW05E

Alte functiile ale cuptorului sunt ventilatorul, incalzirea inferioara, dar si cea superioara. Acestea sunt utile pentru pregatirea prajiturilor, intrucat ambele suprafete vor fi la fel de coapte. Ventilatorul este si el important intrucat va distribui aerul cald in tot interiorul, astfel incat alimentele sa fie pregatite cat se poate de bine.

Aveti pofta de o pizza? S-a facut! Cu ajutorul functiei pe care o are acest cuptor, cea pentru pizza, veti avea o pizza gustoasa in cel mai scurt timp. Savurati o pizza crocanta cu prietenii oricand! Lungimea cablului electric pe care o are acest aragaz este de 1.5 m, care este destul de buna pentru a alimenta aparatul electrocasnic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul mixt Zanussi ZCK552G1WA este un model care va ajuta sa gatiti din placere si cu spor. Avand functii destul de bune, atat pentru cuptor, cat si pentru aragaz, va sugeram sa il achizitionati. Mai ales ca pretul sau nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply