Serreno SER 5602N/G1

Un aragaz se alege si din punct de vedere al design-ului pe care il are. Astfel, despre acesta trebuie mentionat faptul ca are un aspect modern, care se potriveste destul de bine oricarei bucatarii. Asadar, atunci cand vine vorba de alegerea culorii, o indicatie ar fi sa optati pentru culoarea neagra. Aceasta confera incaperii un aspect inedit, care va atrage ochii oricarui privitor. Acesta model are la exterior o astfel de culoare, astfel ca nu va avea cum sa nu va placa: aragaz Serreno SER 5602N/G1(Doar acum la reducere)

Serreno SER 5602N/G1

Despre Serreno SER 5602N/G1

In vederea alegerii unui model sunt importante si dimensiunile acestuia. Astfel, despre acest exemplar trebuie spus ca are dimensiuni (l x L x A) care il fac potrivit pentru aproape orice spatiu. Acestea sunt de 85 x 50 x 60 cm.

De asemenea, in ceea ce priveste greutatea trebuie spus ca este de 42 kg. Nelipsite sunt duzele pentru GPL. Latimea care ii revine, asa cum am precizat, este de 50 cm. Aceasta este potrivita si pentru spatiile ceva mai inguste. Avand o usa cu 2 straturi de geam, caldura din interior se va pastra mai bine.

Despre Serreno SER 5602N/G1

Aragaz Serreno SER 5602N/G1 � importanta caracteristicilor

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

Alegerea unui aragaz poate sa va dea batai de cap intrucat aceasta este un aparat electrocasnic important pentru orice locuinta. Pentru persoanele care au nevoie de un exemplar care sa pastreze alimentarea pe baza de gaz de tip traditional nu este greu de gasit un astfel de exemplar. Sunt multe modele pe piata, astfel ca decizia nu trebuie sa fie greu de luat. Mai mult, daca va doriti sa va indreptati spre un model care sa includa o suprafata de gatit mai mare, un model cu 4 arzatoare este tocmai bun. Va poate ajuta destul de mult in pregatirea diversa a alimentelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aceste caracteristici si multe altele le prezinta si modelul de aragaz Serreno SER 5602N/G1. Aragaz Serreno SER 5602N/G1 este un exemplar care detine o plita cu alimentare pe baza de gaz. Pentru cei care prefera un model care sa se alimenteze astfel este un exemplar bun. De asemenea, chiar daca se alimenteaza pe baza de gaz nu trebuie sa va faceti griji intrucat detine siguranta astfel incat totul sa se realizeze in siguranta. Despre arzatoarele pe care le include acest model trebuie mentionat ca sunt in numar de 4. Acestea va vor oferi rezultate bune in vederea pregatirii mancarurilor.

Aragaz Serreno SER 5602N/G1 are arzatoare a caror aprindere este de tip electric. Nimic mai simplu. Dintr-o simpla apasare, flacara se va aprinde.Tot despre arzatoare mai trebuie spus ca au dimensiuni diferite ceea ce va ofera libertatea de a prepara diverse feluri de mancare in acelasi timp.

Citeste si despre Electrolux ESF5512LOX

Astfel, acestea sunt: 1 arzator mare, 1 arzator mic, precum si 2 arzatoare normale. Despre arzatorul cel mar trebuie spus ca este potrivit pentru a prepara supe, mancaruri care necesita mai multa fierbere. Arzatorului mic este indicat pentru a praji anumite alimente. Cele 2 arzatoare normale pot fi folosite pentru a pregati alte tipuri de preparate.

Aragaz Serreno SER 5602N/G1 este prevazut cu un cuptor. Acesta se alimenteaza pe baza de gaz, ceea ce inseamna ca va veti bucura de alimente preparate cat mai bine. In plus, despre cuptor mai trebuie spus ca prezinta si functia de siguranta, aceasta fiind importanta pentru a va feri de declansarea anumitor accidente. Necesar de precizat este si faptul ca acest model are un capac realizat din tabla. In plus, mai detine si o tava pentru a aseza diverse alimente, dar si un gratar pentru a a aseza vasele cu alimente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, aragaz Serreno SER 5602N/G1 este un model demn de o achizitie care sa merite. Astfel, putem spune ca design-ul alaturi de functiile interne fac parte dintr-un model care se recomanda pentru a va bucura de un produs de calitate. Pretul pe care il are acesta este unul destul de bun.