Serreno Ser 5603R/G1

Ce inseamna o bucatarie moderna? Ei bine, o astfel de incapere este cea care are in dotare dispozitive inteligente care sa ajute la prepararea alimentelor si care sa faca din gatit o experienta mult mai placuta. Iar printre acestea se numara, desigur, si un aragaz. Orice bucatarie este incompleta fara aragaz. Acesta este principalul dispozitiv care se ocupa de sarcini importante precum copt, prajit, fiert sau incalzit alimente. Cu alte cuvinte, cam de tot de reprezinta prepararea hranii. Iar in acest material vorbim despre aragazul Serreno Ser 5603R/G1, un dispozitiv care se remarca, mai intai de toate, prin nonconformist. (Doar acum la reducere)

Serreno Ser 5603R/G1

Despre Serreno Ser 5603R/G1

Ce inseamna nonconformism in cazul acestui model Serreno Ser 5603R/G1? Ei bine, inseamna o culoare mai putin obisnuita pentru astfel de dispozitive, respectiv rosu. Acesta este genul de produs care nu poate fi ignorat intr-o bucatarie, datorita nuantei puternice care il ajuta sa iasa in evidenta.

Din punct de vedere al dimensiunilor, nu sunt foarte multe lucruri de spus. Acesta este genul de produs care sta bine la acest capitol si are dimensiuni potrivite. Acest lucru ajuta la o buna integrare a produsului in bucatarie, fara a exista vreun fel de problema.

Despre Serreno Ser 5603R/G1

Serreno Ser 5603R/G1 – genul de aragaz care isi gaseste loc usor intr-o bucatarie moderna

Citeste si despre Hansa BHGI62138

Acest aragaz inseamna si atribute bune precum o alimentare pe baza de gaz. Insa, secretul consta in interiorul acestuia. Aragazul determina o excelenta distribuire a caldurii, astfel incat alimentele, indiferent de modul lor de preparare, sa fie bine patrunse. Va rezulta in acest mod o crusta excelenta si un produs care arata de-a dreptul apetisant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In interior, insa, povestea este diferita. Alimentele nu sunt arse deloc, ci, dimpotriva, raman pufoase in interior si crocante in exterior. Ele isi pastreaza proprietatile bune, mancarea gatita la cuptor, fara ulei, fiind una dintre variantele cele mai sanatoase. Iar modelul de aragaz prezentat are in dotare si un grill. Acest este folosit pentru a gati rapid si sanatos carnea sau legumele.

Totodata, cand vine vorba de aragazul Serreno Ser 5603R/G1 vorbim si de siguranta. Daca se intampla ca gazul sa se stinga, aragazul nu va exploda. Dincolo de asta, dispozitivul are un sistem de aprindere electrica, fapt care il face usor de gestionat de catre orice membru al familiei. Mentionam insa faptul ca acesta trebuie folosit cu prudenta de copii. Cei mici se pot rani foarte usor.

Citeste si despre Electrolux EKG51151OW

Vorbim in cazul modelului Serreno Ser 5603R/G1 de 4 zone pentru gatit, dintre care una mai generoasa ca dimensiune, doua normale si una mica. La acestea se adauga si functia de iluminare, un atribut important pentru cei care aleg sa gateasca folosind cuptorul. De ce? Iluminarea permite sa ne dam seama in ce stadiu se gasesc alimentele care au fost puse pentru coacere, la cuptor.

Referitor la pret, nu putem spune ca acesta este foarte mare. Este un pret potrivit pentru cei care se incumeta sa lase la o parte obiceiurile si tendintele conformiste.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Un punct in minus al acestui dispozitiv Serreno Ser 5603R/G1 este faptul ca el nu are in dotare curatare catalitica. Aceasta ar fi usurat mult munca utilizatorilor sai.