Star-Light FCF90CWSS

Aveti nevoie de un aragaz pe baza de gaz, dar care sa dispuna de un cuptor cu echipari moderne, precum grill si rotisor? Acum puteti avea modelul dorit din aceste punct de vedere. (Doar acum la reducere)

Star-Light FCF90CWSS

Despre Star-Light FCF90CWSS

Important de spus despre acest exemplar este faptul ca este realizat din inox, acesta fiind unul destul de rezistent. Culoare sa este aceeasi, respectiv cea a inoxului, acest lucru facandu-l usor de asortat.

Horizon 40HL737F
Televizor LED Horizon, 102 cm, 40HL737F, Full HD

Dimensiunile (IxLxA cm) sunt de 85 x 90 x 60 cm. Include si duze de GPL. Piciorusele ajustabile sunt unele destul de utile. De spus este si faptul ca acesta include si protectie pentru butoane.

Despre Star-Light FCF90CWSS

Aragaz Star-Light FCF90CWSS – ce ofera acesta?

Citeste si despre Hansa Fine Design FCCW59493

Un detaliu important de precizat despre acest model este tipul alimentarii acesteia. Astfel, acest model are o alimentare pe baza de gaz, aceasta fiind destul de buna pentru ca dumneavoatra sa pregatiti alimentele in stilul pe care vi-l doriti. Un alt detaliu important despre un astfel de model este acela ca include 5 arzatoare. Astfel, din acest punct de vedere trebuie spus faptul ca acest exemplar este o recomandare pentru cei care fac parte din familii mai numeroase. Asta pentru ca 5 arzatoare sunt destul de potrivite pentru a gati alimente pentru intreaga familie, dar si pentru invitati sau rude care va trec pragul de sarbatori sau de anumite zile speciale.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragaz Star-Light FCF90CWSS prezinta si functia de siguranta, aceasta fiind importanta. Asa cum am precizat despre acest model si anume ca include 5 arzatoare, trebuie spus si ce dimensiuni au acestea. Asadar, dimensiunile pe care le include exemplarul sunt: 1 arzator mare, 1 arzator mic, 2 arzatoare normale, precum si un arzator WOK. Arzatorul Wok face referire la o flacara mai mare si mai puternica, care va ajuta sa preparati alimentele cat mai bine, dar si in cantitati mai mari,

Necesar de precizat este si faptul ca acesta are si un gratar care este realizat din fonta. Poate va intrebati ce inseamna acest lucru. Acest lucru face referire la faptul ca este un gratar rezistent care va sustine asa cum trebuie vasele.

Citeste si despre Samsung ME73A

Aragaz Star-Light FCF90CWSS dispune si de un cuptor. Cuptorul este echipat cu un grill care este util pentru a pregati carnea. Alaturi de acesta, exemplarul mai are si un rotisor, care va fi gata sa prepare cele mai delicioase fripturi. Tot despre cuptor si anume despre alimentarea sa mai trebuie specificat ca se realizeaza pe baza de gaz. Cu toate acestea, aprinderea cuptorului este de tip electric, aceasta fiind rapida si usoar de realizat.

Timerul de care beneficiaza modelul este un detaliu demn de precizat. La fel si iluminarea sa, care este indicata pentru a avea o vizilitate mai buna. In plus, este necesar de mentionat si faptul ca si cuptorul dispune de siguranta. Aceasta este indicata intrucat va ofera incredere ca puteti prepara alimentele simtindu-va mereu in siguranta. Mai precizam si faptul ca acest model dispune de un capac care este realizat din sticla, aceasta fiind destul de buna. Mai are o tava, precum si un gratar pentru cuptor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, despre acest model trebuie spus ca este unul destul bun si ca isi merita banii, pretul sau nefiind unul prea mare.