Electrolux EKM3700

Cu totii stim ca pentru a da dovada de abilitati excelente in bucatarie, avem nevoie si de dispozitive, ustensile si produse electrocasnice care sa usureze munca fizica depusa. Astfel, printre cele mai indragite se numara chiar acest model de robot bucatarie Electrolux EKM3700 (doar AICI in oferta).

Electrolux EKM3700

Despre Electrolux EKM3700

Cu toate ca in momentul de fata sunt numeroase modele de roboti de bucatarie deosebit de practici, de moderni si de accesibili ca pret, acesta se pare ca se afla in topul preferintelor utilizatorilor. Acest lucru e datorat de excelentul raport calitate – pret pe care il prezinta. Acesta a reusit sa ii multumeasca in totalitate chiar si pe cei mai sceptici si pretentiosi utilizatori, astfel, e o investitie ce merita intr-adevar efectuata.

Brandul Electrolux s-a facut remarcat pe piata prin produsele sale electrocasnice de ultima generatie ce garanteaza o functionalitate perfecta, insa si o durata indelungata de viata. Astfel, chiar si acest model de robot de bucatarie Electrolux EKM3700 atinge chiar si cele mai inalte standarde.

Electrolux EKM3700

Robotul de bucatarie Electrolux EKM3700 – flexibilitatea de a gati rapid si eficient

Acest robot de bucatarie este intr-adevar, un adevarat sprijin pentru cei care gatesc. Acest lucru e datorat de faptul ca indeplineste cu succes o serie de misiuni extrem de importante, printre acestea aflandu-se si cele de tocare si de blenduire.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Este un produs electrocasnic cu ajutorul caruia se ajunge rapid si eficient la rezultatul mult dorit. Atat bucatarii experimentati, cat si cei amatori opteaza cu incredere la ajutorul oferit de robotul bucatarie Electrolux EKM3700.

Dat fiind faptul ca are un tocator de carne, burgerii saubiftecul tartar preparati in casa, vor fi chiar mai deliciosi decat in restaurante. Astfel, activitatea de a gati in propria bucatarie va deveni si mai multa de acum inainte. Acest tocator de carne este inclus in pachet, astfel ca utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa achizitioneze separat unul, intocmai pentru ca acest robot de bucatarie Electrolux EKM3700 se ocupa de toate.

Robot bucatarie Electrolux EKM3700: sprijin in exporarea creativitatii in bucatarie

Blenderul este un alt avantaj pe care acest pachet il detine, intocmai pentru ca se pot prepara diverse sosuri sau creme, absolut delicioase si 100% naturale, intocmai pentru ca sunt pregatite acasa. Acest blender este dotat cu 4 lame din otel ce reusesc cu un succes deplin sa marunteasca orice aliment. Bolul, de altfel, are o capacitate de 4.1 l, ceea ce e mai mult decat multumitor, avand in vedere ca se pot prepara simultan cantitati destul de insemnate de compozitie, intr-un timp extrem de scurt.

Mai mult decat atat, robotul de bucatarie Electrolux EKM3700 are si o putere incredibila de 800 W, insa prezinta si 6 trepte de viteza. La pachet, acesta bine si cu o serie de accesorii practice, printre care se numara telul, batatorul de spuma si acc framantat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pe cat este de eficient, pe atat este si de placut ca aspect. Dispozitivul este de culoare neagra, denota eleganta si rafinament si totodata masoara 380 x 190 x 320 mm (W x D x H), astfel ca nu ocupa nici foarte mult spatiu.

Concluzii

Asadar, robotul bucatarie Electrolux EKM3700 este investitia pe care orice bucatar amator sau profesionist trebuie sa o faca, intocmai pentru ca va avea parte de eficienta si totodata durabilitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply