Bosch MCM4250

Pentru a-i multumi chiar si pe cei mai pretentiosi, robotul de bucatarie trebuie sa prezinte multe functii, o putere mare, sa aiba un design atractiv si totodata sa poata fi achizitionat la un pret corect. Dintre majoritatea modelelor de pe piata, se pare ca celebrul Bosch MCM4250 (vezi AICI pretul redus) a reusit sa multumeasca cei mai multi cumparatori.

Bosch MCM4250

Despre Bosch MCM4250

Aprecierile si multumirile acestora nu provin doar din pretul accesibil la care poate fi cumparat, ori a aspectului deosebit, ci si a functiilor de care beneficiaza. Acest robot de bucatarie reuseste cu un succes deplin si intr-un timp scurt sa usureze aproape in totalitate munca celui care gateste. Fiind dotat totodata si cu o serie impresionanta de accesorii practice, misiunea de a gati devine chiar mai placuta.

Cu toate ca in momentul de fata sunt mutle modele de roboti de bucatarie pe piata, nici maacar unul dintre acestia se pare ca nu reusesc sa atinga inaltele standarde ale modelului Bosch MCM4250. Acesta are o putere de 800 W si indeplineste cu succes o serie larga de functii diverse. Mai exact, printre cele mai solicitate si apreciate lucruri pe care acesta le realizeaza cu brio se numara: stoarcerea fructelor si a legumelor, felierea, emulsionarea, raderea, framantarea aluatului, maruntirea, rasnitarea si blenduirea.

Bosch MCM4250

Scurta prezentare a robotului de bucatarie Bosch MCM4250

Printre accesoriile ce contribuie la indeplinirea acestor sarcini, se numara: accesoriul de impingere, storcatorul de citrice, disc pentru radere, disc pentru maruntire, disc pentru feliere, disc pentru cartofi, acc framantat, insa si tocator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Toate acestea sunt confectionate din materiale de inalta calitate, fapt ce denota ca sarcinile sunt rapid si eficient duse la bun sfarsit si totodata durata lor de viata este destul de indelungata. Cu toate acestea, accesoriile beneficiaza de un spatiu de depozitare special, astfel ca nu vor ocupa mult spatiu, deci nu vor deranja absolut deloc din acest punct de vedere.

Mai mult decat atat, capacitatea bolului este de 1.2 l, iar a blenderului de 1.25 l, ceea ce inseamna ca se pot prepara simultan cantitati destul de consistente de compozitie de orice fel.

Robot de bucatarie Bosch MCM4250- flexibilitatea de a prepara rapid o sumedenie de bunatati

Robotul de bucatarie Bosch MCM4250 nu este doar eficient si practic, ci si placut din punct de vedere al aspectului. Are un design placut, ceea ce ii permite sa se incadreze perfect in orice bucatarie, indiferent de designul intrior al acesteia. Mai mult decatat atat, acest produs electrocasnic va aduce un plus de eleganta stilului interior.

Cu toate ca este de culoare alba, este foarte usor de curatat si de intretinut, in general. Dimensiunile acestuia sunt de 390 x 240 x 215 mm (W x D x H), astfel ca este practic si nu ocupa foarte mult spatiu. Avand incorporat si un loc de depozitare pentru accesorii, nu va incomoda absolut deloc, ba chiar mai mult de atat, va aduce un plus oricarei bucatarii in cadrul careia va fi montat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acestea fiind spuse, pe langa faptul ca este eficient, are o putere mare, e usor de utilizat, e usor de intretinut si are un design placut, se poate achizitiona la un pret 100% corect si extrem de accesibil tuturor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply