Bosch MCM4100

Orice bucatar, profesionist sau amator, pentru a da dovada de rezultate pe masura intr-un timp relativ scurt, opteaza la ajutorul produselor electrocasnice din bucatarie. Un ajutor de nadejde in acest sens este chiar robotul de bucatarie Bosch MCM4100 (vezi AICI noul pret). Acesta tine locul cu succes mixerului, a masinii de tocat, a rasnitei, a storcatorului de fructe si nu numai.

Bosch MCM4100

Despre Bosch MCM4100

Pentru a avea rezultate pe masura asteptarilor si totusi pentru a gati intr-un timp scurt, robotul de bucatarie Bosch MCM4100 este frecvent utilizat. Dat fiind faptul ca poate fi achizitionat la un pret redus, cu atat este mai mare tentatia de a investi intr-un produs electrocasnic de acest fel. In plus, utilizatorii, pana in prezent, s-au declarat mai mult decat multumiti de investitia facuta. Cumparand acest robot de bucatarie, au ajuns mult mai usor la rezultatele dorite in bucatarie si totodata au scutit un timp pretios.

Indiferent ca se doreste a se toca diverse fructe sau legume, ca se doreste a se framanta aluatul, ca se doreste a se felia anumite alimente, ori a se prepara diverse shake-uri, intotdeauna robotul de bucatarie Bosch MCM4100 va reprezenta cea mai buna si eficienta alternativa de pe piata in momentul de fata.

Bosch MCM4100

Robotul de bucatarie Bosch MCM4100 e ideal pentru toate necesitatile

Acest dispozitiv electrocasnic va ajuta pe oricine sa toace carne, sa framante coca, sa rada branza, alune nuci sau ciocolata, sa felieze, sa amestece diverse ingrediente, solide sau lichide, sa prepare shake-uri, sa bata albusuri sau frisca, precum si multe altele. Deci, este intr-adevar un adevarat spirjin in bucatarie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ca si caracteristici generale ale acestui robot de bucatarie Bosch MCM4100, important de mentionat sunt puterea sa de 800 W, faptul ca are 2 trepte de viteza + Puls, Kitchen machine, blender, sistem anti – alunecare, precum si blender. Capacitatea blenderului, de altfel, este de 1.25 l, a bolului de 1.25 l, iar capacitatea de framantare de 1000 g. Astfel, se pot prepara simultan cantitati destul de consistente de compozitii de tot felul.

Robot de bucatarie Bosch MCM4100: ajutorul in bucatarie in a gati rapid si eficient

Odata cu achizitionarea acestui robot de bucatarie, la pachet vin si cateva accesorii interesante si extrem de practice, printre care se numara acc framantat, disc de emulsionare, disc de feliere, disc de radere, storcator pentru citrice, accesoriu pentru impingere, insa si un cutit universal.

Pe cat este de practic, de eficient si de usor de utilizat, pe atat este si de simplu de intretinut. Robotul de bucatarie Bosch MCM4100 este confectionat din materiale de inalta calitate care suporta presiuni, astfel ca si dupa indelungari utilizari, functionalitatea si aspectul sau nu vor avea de suferit. De altfel, acesta prezinta un design atractiv si masoara 390 x 240 x 215 mm (W x D x H). Astfel, poate fi montat atat in bucatariile mari, cat si in cele cu dimensiuni usor reduse.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, robotul de bucatarie Bosch MCM4100 este o potentiala achizitie ce va aduce un plus oricarei familii in care se gateste constant. Acesta este un ajutor de nadejde in care merita sa se investeasca, mai ales ca pretul sau este unul pentru toate buzunarele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply