Electrolux EKC52950OX

Ca sa obtiii o mancare buna ai nevoie de: un pic de inspiratie, ingredientele potrivite, ceva timp, dar si un aragaz bun care sa te sustina in acest proces de preparare. Iar in ceea ce priveste acest ultim aspect, trebuie sa va precizam ca avem o recomandare buna. Este vorba de un aragaz care nu costa o avere, dar care cu atribute moderne, exact asa cum ar trebui sa fie cele din bucatarie. Iar numele sau este usor de retinut: va prezentam modelul de aragaz Electrolux EKC52950OX. Acesta promoveaza excelent ideea de rapiditate in bucatarie, fiind genul de model care nu isi dezamageste sub nicio forma utilizatorii. (vezi oferta de AZI)

Electrolux EKC52950OX

Despre Electrolux EKC52950OX

Modelul mixt de aragaz nu este pentru cei care nu se pot hotari ce vor in bucatarie, ci pentru cei care vor un produs modern, inteligent si eficient. Iar in ceea ce priveste eficienta, lucrurile sunt simple: aragaztul are dotari smart, care se cunosc de la inceput.

Totodata, un alt mare plus al acestuia este dat de design. Pe langa faptul ca acest aragaz presupune imbinarea a doua culori: negru si gri metalizat, el este un produs ceva mai lat si in acelasi timp mai generos din acest punct de vedere cu utilizatorul. Butoanele sale sunt pozitionate frontal. Acestea au culoarea neagra si sunt foarte usor de manevrat. Dar sa trecem la lucruri ceva mai serioase in cazul modelului Electrolux EKC52950OX.

Despre Electrolux EKC52950OX

Aragaz Electrolux EKC52950OX – lasati maestrul Electrolux sa va arate cum se gateste

Citeste si despre Hansa FCCM58088

Aragazul are in dotare o plita vitroceramica si un cuptor electric. Partea vitroceramica denota eleganta si finete. Ea cuprinde 4 zone de gatit foarte generoase si se activeaza din butoane, rapid si eficient.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cuptorul electric are capacitate generoasa si nu este genul de produs care sa consume mult. Desi utilizatorii se tem de faptul ca un aragaz electric i-ar ruina in ceea ce priveste facturile la energie, va spunem ca nu este deloc asa. In plus, modelele electrice sunt mai rapide.

Si apropo de electricitate, aceasta este folosita pentru a pune in functiune grillul aragazului. Acesta este dotarea moderna follosita pentru o rapida preparare a alimentelor precum carnea, legumele sau altele asemenea. Si tot ce trebuie facut este ca aceste alimente sa fie asezate pe grill.

Citeste si despre Electrolux EKC54950OW

Aragazul Electrolux EKC52950OX are functie smart de curatare catalitica. Acest lucru inseamna ca el topeste grasimile din interiorul cuptorului, pentru a permite o eficienta indepartare a acestora. Si totul intr-un timp foarte scurt si fara eforturi din partea utilizatorilor.

Timerul este si el nelipsit din lista de dotari a produsului Electrolux. Acesta anunta timpul ramas pana la coacerea alimentelor, conform indicatiilor utilizatorului. Cu alte cuvinte, odata activat, timerul nu va face altceva decat sa lase aragazul sa mearga, pana cand preparatele vor fi gata. O alta dotare inteligenta care se adauga acestuia este ventilatorul. Acesta distribuie curentii de aer fierbinte pentru a coace excelent alimentele. Asa se explica aparitia acelei cruste crocante si apetisante.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model este bun, avand in vedere promisiunile pe care le face utilizatorului. Si nu vorbim de promisiuni nefondate, ci de un aragaz care are ce sa demonstreze.