Heinner HFSC-M60LITGC-SS

Pentru cei care apreciaza atat alimentarea pe baza de gaz, cat si pe cea electrica a unui aragaz, exista modelul eficient si mixt Heinner HFSC-M60LITGC-SS. Acesta are in dotare o multime de atribute bune, dar si un aspect care il ajuta sa se diferentieze de modelele clasice din magazine. Practic, in cazul acestuia vorbim de un stil simpatic, dar si de cateva aspecte care merita mentionate si care il fac ceea ce trebuie in bucatarie. Iar daca va aflati intr-un magazin si aveti de ales intre mai multe produse, cu siguranta consideram ca modelul Heinner HFSC-M60LITGC-SS va reusi sa se remarce si sa va surprinda placut. Dar sa va explicam si de ce. (vezi disponibilitatea)

Heinner HFSC-M60LITGC-SS

Despre Heinner HFSC-M60LITGC-SS

Acest model de aragaz este unul mixt. El are in dotare o plita cu alimentare pe baza de gaz, dar si un cuptor electric. Aceasta combinatie nu determina altceva decat armonie, din punct de vedere al obtinerii mancarurilor, rezultand astfel produse care sunt perfect rumenite. Mai precis, acestea capata o crusta usor crocanta in partea de sus, in timp ce mijlocul ramane moale, dar in acelasi timp este bine patruns si copt.

Insa, inainte de a continua sa prezentam atuurile acestui aragaz in materie de functionalitate, trebuie sa vorbim si despre designul sau. Si anume: acesta are o culoare mai speciala, un gri cu negru. De fapt, partea reprezentata de usa cuptorului si butoanele sunt cele care au fost imbracate in carcasa neagra. Nu este un design surprinzator, insa tinde catre modernitate. In niciun caz nu este un produs clasic.

Despre Heinner HFSC-M60LITGC-SS

Aragazul Heinner HFSC-M60LITGC-SS – ce mai aduce acest produs mixt?

Citeste si despre Arctic AGM5511DTTL

In primul rand, in cazul acestui aragaz vorbim de un timer inteligent. Acesta indica corect timpul ramas pana ca alimentele sa fie preparate. Si tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa-l seteze. Apoi, cand mancarea va fi gata, utilizatorul isi va da seama de acest lucru.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Convectia cu aer cald este ideala pentru a distribui uniform vaporii in interiorul cuptorului. In felul acesta, nicio parte a mancarurilor nu ramane necoapta. In plus, aragazul Heinner HFSC-M60LITGC-SS face acest lucru fara a arade mancarurile. Asa ca trebuie sa scapati de aceasta grija.

Referitor la partea electrica, respectiv la cuptor, trebuie sa mentionam ca acesta este mult mai rapid decat daca ar avea alimentare pe baza de gaz. Totodata, el face parte din clasa A, ceea ce inseamna un consum redus. Este cea mai buna clasa pentru cuptoarele care au in dotare aprindere si alimentare electrica.

Citeste si despre Bosch HXN39BD50

Si spropo de aprindere, trebuie sa mentionam ca aceasta este la doar un buton distanta. In felul acesta, utilizatorul nu mai are nevoie sa faca eforturi suplimentare precum folosirea brichetelor sau a chibriturilor. Acestea din urma se pot pierde usor sau se descarca si necesita inlocuire.

Cand afli despre toate dotarile de care dispune acest aragaz, te gandesti ca pretul sau va fi exorbitant. Ei bine, nu este asa. Este un pret bun, avand in vedere ce ofera acest produs. Vorbim de un aragaz modern, interesant ca dotari si inteligent.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, investirea in aragazul Heinner HFSC-M60LITGC-SS merita si este una cat se poate de inteleapta.