Electrolux EOC6631AOX

Tot ce tine de partea culinara inseamna posibilitatea de a gati sau de a manca anumite preparate insa pentru ca acestea sa fie obtinute intr-un mod cat mai eficient si intr-un timp cat mai placut. Pentru ca acest lucru sa fie posibil poate nu ar fi rau sa aveti prin preajma si un model Electrolux EOC6631AOX pe care sa va bazati. (vezi disponibilitatea)

Electrolux EOC6631AOX

Despre Electrolux EOC6631AOX

In orice bucatarie prezenta unui cuptor poate fi importanta si asta atat din perspectiva posibilitatilor de gatire cat si din perspectiva obtinerii designului pe care il doriti. Daca este vorba despre un model Electrolux EOC6631AOX atunci cu siguranta poate fi vorba despre obtinerea unui efect total pentru bucataria voastra.

Simpla prezenta nu este insa singurul element care conteaza ci trebuie sa fie vorba si de punerea la treaba a acestui model si asta prin perspectiva functiile sau a specificatiilor pe care le detine.

Despre Electrolux EOC6631AOX

Pentru utilizarea Electrolux EOC6631AOX

Citeste si despre Beko BIE22400XP

Pentru a va putea ajuta de prezenta acestui cuptor Electrolux EOC6631AOX avem in prima faza partea de caracteristici constructive detinute de acesta. Faptul ca este un model incorporabil va permite sa va amenajati bucataria exact cum doriti si asta indiferent de suprafata pe care aceasta o are iar asta pentru ca poate fi asezat exact unde doriti. In aceasta directie va participa si partea de alimentare a acestui model intrucat este un cuptor cu o alimentare electrica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Partea de asezare va trebuie sa fie legata de partea de dimensiune in primul rand si asta pentru ca o valoare de 59.4 x 59.4 x 56.8 cm va poate arata mobilerul pe care sa il alegeti pentru instalarea sa sau suportul in care va fi asezat. Pentru pozitionare insa mai trebuie sa aveti in vedere si partea de lungime a cablului de alimentare de 1.6 m dar si partea de putere de 3480W pentru a alege o priza potrivita.

In urma asezarii veti avea posibilitatea de a controla mult mai usor ceea ce inseamna partea de stabilire a setarilor de coacere sau de gatire dar si posibilitatea de a influenta aspectul bucatariei. Veti putea sa va bucurati de ceea ce inseamna un aspect elegant si modern datorita unui afisaj LCD dar si a prezentei inoxului antiamprenta.

Citeste si despre Arctic DFSA60S1

De la panoul de control ceea ce puteti face este poate sa alegeti una dintre cele 9 functii pe care Electrolux EOC6631AOX le ofera si poate fi vorba despre cea de incalzire inferioara, superioara, sau puteti alege utilizarea unui grill.

La capitolul alte functii disponibile putem sa trecem posibilitatea de a gati pe 3 nivele, indicatorul de caldura reziduala pentru o utilizare eficienta a energiei consumate sau partea in care aveti posibilitatea de a incalzi mai repede interiorul cuptorului cu o functie de incalzire rapida. Sunt prezente si elemente care pot face acest model mai performant decat altele si aici aveti posibilitatea de a gati cu aburi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Orice utilizare trebuie sa fie si sigura iar Electrolux EOC6631AOX permite acest lucru prin functia de blocare a accesului copiilor sau functia de oprire automata iar pentru intretinere functia de autocuratare pirolitica.