ASUS ROG GL502VS-GZ381

Daca este vreun tip de laptop in care sa merita sa investesti doar pentru hobby, acela este unul facut pentru jocuri (merita sa o faci si in cazul laptop-urilor extrem de puternice, dar pentru munca in special). Cum piata avanseaza de la un an la altul si fiecare joc nou cere mai mult decat precedentele dintr-o serie, e clar ca pentru a te bucura de ele asa cu au intentionat producatorii e nevoie de o masinarie destul de impresionanta. ASUS ROG GL502VS-GZ381 (doar acum in oferta) este unul dintre cele mai bune produse ale firmei, daca nu cumva chiar cel mai bun pe acest segment. El si vine si cu un pret mai mare, dar orice gamer stie ca trebuie sa investeasca serios pentru pasiunea sau.

ASUS ROG GL502VS-GZ381

Despre ASUS ROG GL502VS-GZ381

Pentru unii cumparatori o intrebare sigur urmeaza sa apara. De ce sa iti cumperi un latoptop cand un PC poate sa fie o solutie mai buna. Dar exista si un raspuns, si acesta tine de mobilitate. Cu un laptop poti pleca de acasa, poti merge in vacanta. De asemenea, daca stii ca te muti des, e clar ca un laptop e mai util ca un PC. Iar ASUS ROG GL502VS-GZ381 este chiar ok din acest punct de vedere, fiind foarte usor, la doar 2.2 kg. Conteaza si ca are o diagonala de doar 15.6 inchi, dar as spune ca e suficient pentru a te bucura de imagini de o calitate buna (full HD, nu UHD, dar exista totusi si modele mai scumpe de atat, deci ar fi suficient).

ASUS ROG GL502VS-GZ381
Laptop Gaming ASUS ROG GL502VS-GZ381 cu procesor Intel® Core™ i7-7700HQ 2.80 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, 16GB, 1TB + 128GB M.2 SSD, NVIDIA GeForce GTX1070 8GB, Free DOS, Titanium

Bineinteles, ASUS ROG GL502VS-GZ381 arata senzational, dar design-ul este intotdeauna un punct forte pentru aceste modele. E negru, cu anumite bucati de culoare, plin de lumini si foarte, foarte modern. Este un laptop care te va satisfacte din punct  de vedere vizual, dar cel mai important, nu dai bani doar pentru atat.

ASUS ROG GL502VS-GZ381

ASUS ROG GL502VS-GZ381 are o configuratie excelenta

Sa incepem cu procesorul, un Intel Core i7-7700HQ, avand o configuratie Keby Lake. Acesta este unul puternic si atunci cand adaugam si memoria RAM de 16 GB, lucrurile devin destul de clare. Din acest punct de vedere, jocurile vor fi duse foarte bine, nu doar acum, ci si peste doi sau trei ani (desi tehnologia avanseaza rapid si e foarte usor sa nu mai poti juca pe detalii maxime in acea perioada). Insa fara placa video nimic nu se poate, ASUS ROG GL502VS-GZ381 venind cu un GTX 1070 de 8 GB. Nu doar ca ea suporta calitatea foarte ridicata necesara jocurilor noi, are are si posibilitatea de oferi imagini VR, atat timp cat ai parte si de dispozitivul special pentru asta. Astfel, laptop-ul diversifica foarte mult posibilitatile.

O alegere foarte inteligenta, dar de inteles, dat fiind statutul de model premium este prezenta a doua discuri de stcacare. Pe de-o parte ai un HDD de 1TB,  care iti ofera un spatiu foarte extins pentru jocurile, filmele si toate celelalte documente. De cealalta ai un SSD de 128 GB, nu foarte mare, dar extrem de rapid si perfect pentru a instala jocurile pe el.

Un computer foarte puternic intr-un pachet cu mobilitate

As spune ca un minus, singurul notabil, de altfel, este lipsa unitatii optice. Astfel, nu poti citi cd-uri, deci nu poti instala jocuri de pe acestea. Trebuie sa te multumesti cu Steam sau alte servicii de genul, daca vrei sa le joci legal.  In rest, posibilitatile de conectare sunt la locul lor. Ai USB 3.1, cititor de carduri, VGA si HDMI.

Un ultimul element important pe care il aduce ASUS ROG GL502VS-GZ381 este un soft special creat pentru jocuri. Prin acesta iti poti seta taste favorite, poti sa verifici intotdeauna cat de bine rezista sistemul si diverse caracteristici ale jocurilor. De asemenea, plasarea microfoanelor te ajuta atat la comunicat online in game, cat si la facut streaming in timp ce te joci.

Concluzii

ASUS ROG GL502VS-GZ381 este un laptop care isi merita banii si care merita cumparat daca te intereseaza mobilitatea adusa de acesta. In ceea ce priveste configuratia, aceasta este foarte buna si chiar nu sunt foarte multe lucruri de spus. Duce orice joc, la detalii maxime si are si suport pentru VR. De asemenea, arata foarte bine, dar acesta este un lucru de care poti fi sigur cand alegi un astfel de computer. Asadar, el reprezinta o solutie foarte buna, poate cea mai buna oferita de Asus. Pe lume exista si laptop-uri mai bune de atat, dar si acesta este facut sa faca fata celor mai solicitante jocuri, cu un numar de FPS excelent si la rezolutie full HD.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply