Zanussi ZCG610G1WA

Faceti parte dintre cei care prefaera sa gateasca acasa decat sa manance in oras? Atunci este clar. Aveti nevoie de un aragaz care sa va ajute cat mai mult. Acesta ar trebui sa aiba 4 arzatoare si un cuptor destul de incapator. Aceste caracteristici le prezinta si aragazul Zanussi ZCG610G1WA.(vezi disponibilitatea)

Zanussi ZCG610G1WA

Despre Zanussi ZCG610G1WA

Culoarea este si ea importanta, cea pe care o are acest aragaz fiind albul. Astfel, putem spune ca este un model clasic, avand in vedere culoarea, precum si marimea. Are dimensiunile (l x L x A) de 85.7 x 60 x 60, fiind destul de usor de integrat in bucataria oricui.

Despre usa acestui cuptor trebuie spus faptul ca are un design conceput astfel incat sa poata fi usor de curatat. Aceasta poate fi scoasa pentru a o putea curata pe toate partile.

Despre Zanussi ZCG610G1WA

Aragaz Zanussi ZCG610G1WA – cateva informatii utile despre partea tehnica

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

Pe de o parte, plita din dotarea acestui model functioneaza pe baza de gaz, aceasta fiind un exemplar care se potriveste destul de bine pentru prepararea alimentelor de diverse tipuri. Este destul de cautat un astfel de exemplar, avand in vedere prezenta lui pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Numarul arzatoarelor din dotarea acestui aragaz sunt de 4. Acest lucru inseamna faptul ca se va potrivi pentru prepararea alimentelor. Astfel, prezinta 2 arzatoare normale, un arzator mare si unul mic. Acest lucru inseamna ca puteti prepara simultan mai multe feluri de mancare. Veti putea prepara o supa in timp ce faceti o cafea sau carftofi prajiti, fara mari batai de cap.

Pe de alta parte, aragazul Zanussi ZCG610G1WA prezinta siguranta. Astfel, in cazul in care se intampla ca flacara se se stinga, acesta are functia de siguranta, astfel incat sa fiti cat se poate de protejati. In ceea ce priveste cuptorul din dotarea acestui aragaz, trebuie spus ca se alimenteaza tot pe baza de gaz. Capacitatea acestuia este destul de potrivita , aceasta fiind de 59 l. Este destul de incapator, fiind util pentru majoritatea preparatelor.

Citeste si despre Samsung MS23F301TAS

Avand alimentarea pe baza de gaz, acesta va ajunge la temperatura pe care o doriti cat mai repede posibil. De asemenea, mai trebuie spus si faptul ca acest model este de mare ajutor atunci cand vreti sa preparati o pizza, intrucat nu va trebui decat sa aactivati setarea necesara si pizza se va prepara corespunzator.

Tot despre acest aragaz, mai trebuie spus si faptul ca are un capac din sticla, care va acoperi arzatoarele atunci cand alegeti sa nu il utilizati. Astfel, le va proteja de depunerea prafului. Necesar de spus este si faptul ca are un cuptor care include si o tava pentru prepararea prajiturilor, aceasta fiind realizata din email negru. Tot cuptorul mai are si un gratar util pentru depunerea vaselor. Despre acest model trebuie spus ca beneficiaza si de protectie pentru copii, cei mici fiind in siguranta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Zanussi ZCG610G1WA este unul dintre produsele cu multiple avantaje pentru oirce bucatarie. Mai ales daca este luat in considerare faptul ca are 4 arzatoare. Astfel, veti gati oricat veti avea nevoie fara mari batai de cap. De asemenea, pretul sau este destul de bun.